Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jakos jak moja gadzina w domu to nie mam jak z wami popisac.....czasami was poczytam i to jak on cos robi bo zaraz mi przez ramie zaglada.....do tego mamy maly remont to niby ciagle jestem mu do czegos potrzebna.....no i wstaje o 5.....wkoncu ktos musial sie za prace wziasc....niestety,....byle do listopada....o matko dzenigdzie ty bylas jak cie nie bylo??????
![]()
no nie wiem, to chyba zależy od kontekstu - bo jak by tak mój M powiedział wzdychając przy tym jakby na ciężkie roboty szedł to bym go mogła uszkodzić, ALE jakby powiedział to w domyśle - fajnie się dzisiaj zabawimy... to bym się nie obraziłaDziewczyny, często słyszycie od swoich facetów tekst "kochanie robimy dzisiaj dzidziusia?"
Nie cierpię tego, może dlatego, że pierwszy raz padł ten tekst jakieś 14 miesięcy temu i do dzisiaj nic z tego robienia dzidziusia.
Tym tekściorem zabija wszelki romantyzm![]()

Zaraz poczytam co pisałyście jak mnie nie było! Wróciłam od lekarza. Mam mętlik w głowie. Facet jest też onkologiem i ma odjazd na tym punkcie.
I to tak w skrócie. Z samej wizyty jestem zadowolona, dostałam nr na komórkę, gdybym chciała dzwonić. Tylko nie to chciałam usłyszeć. Co o tym myślicie? Progesteron i prolaktynę mam ok. Badałyście estradiol?

To moja bestia:
![]()
:-)

:-)