Jezuuuu
Wystarczyło że się Hankawariatka pojawiła i już przybyło czytania

Stęskniłysmy się , jasne że tak...Tylko czemu k* jestes tylko wtedy jak mnie nie ma??? No to se czuję pogadamy nie długo

WIdzisz...mówiłam żebyś nie pokazywała od razu co umiesz. Będziesz odwalać za nich czarną robotę a oni za to będą brac kasiorę nie ty. Nie daj się!!!
Aha... zarezerwowałaś nam pokoje na zlot
anonimowych alkoholiczek z BB??
Też za tobą tęskiłam;-)
Ty mój ptaszku - qurwa co ja ci poradze. W pracy nawet komórki nie mogę mieć przy dupie już nie mówiąc o lataniu po necie.
Miejsce do dupy dla AA nie mają koncesji na napoje wysokoprocentowe.
czesc dziewczyny
wiecie co , przechodze koszmar byłam we wtorek na drugim usg i usłyszałam słowa, serce nie bije, przykro mi, trzeba usunac martwy zarodek..naprawde nie chce juz opisywac co czulam, jeszcze we wtorek przyjeli mnie do szpitala , zrobili szereg badan, trzy usg, uratowały mnie na chwile wyniki beta HVG - powyzej 20 tys. dzis mnie wypuscili z malenka nadzieja, ze moze do zapłodnienia dosżło póziej i serduszko jeszcze zabije... jutro robie znow bete, jak spadnie to wiadomo co mnie czeka
Oczywiście przytulam i całuje ale na razie czekamy, może za wcześnie
Dzwoniłam przed chwilą do mojego M, dowiedzieć sięjak tam w pracy i w ogóle, a on mi mówi, że przed wejuściem ktoś zostawił niemowlaka śpiącego w wózku... może miesiąc ma.... podejrzewają, że jakaś babka poszła na zakupy (tam na pietrze jest hurtownia odzieży) i zostawiła dziecko!

Popierdolone to społeczeństwo. ja bym wzieła wózek, wezwała policję i niech baba się tłumaczy (albo ojciec). Terapia szokowa może w przyszłości uszczedz przed nieszczęściem.
Dla takich numerów nie ma litości.
Witajcie dziewczynki ,napiszcie mi proszę czy któraś z Was brała bromergon ,przy górnej granicy normy prolaktyny? Od kiedy brałyście i jak długo,czy robiłyście jakies przerwy(np. na czas miesiączki?),no i w jakich dawkach. pozdrawiam Was
Co to znaczy przy górnej granicy (ile to niby).
Co miesiąc trzeba badać prolaktynę jak sie ma z nią problem, bo bromergon szybko obniża prolaktynę i można doprowadzić do niedoczynności
ja wróciłam od lekarza i dostałam furalgine i keflex na to zapalenie pęcherza bo niestety bez antybiotyku sie nie obejdzie 

Z gołym dupskiem gdzieś latałaś
hej!
jestem:-)))) ale mam dola i wszystko do dupy.
nie moge siedziec tu dlugo bo noga bardzo boli i puchnie, a jak na zlosc nie mam tu w domu laptopa
Zmiana nicku z Kropeczki na Kulawca. Sieroto ty moja buziaczki i przytulanki dla ciebie.
wiecie co, dzwonil do mnie przed chwilą moj ginekolog bo sie dowiedział ze mnie ze szpitala wypuścili, kurde znow mnie wpędzil w doła, powiedział ze xle zrobili , ze mnie wypuscili, i zebym sobie nie robiła zbyt wielkich nadzieji bo to bardziej boli, powiedzial ze ta beta moze byc taka wysoka bo to juz zawansowana ciąża, ahhh juz nic niewiem co sie dzieje kobietki, kazal mi jutro podjechac na USG do kliniki
wiecie co ja zaraz dostane do glowy i jak te dziecko zyje to chyba je ze stresu poronie
Jadźka kopne cię w dupę za to.
Wiem, że to nie jest łatwe i łatwo się mówi - ale pomyśl sobie tak, że jednak się udało tylko za wcześnie to wszystko i małe się rozkręci a ty świadomie się stresujesz i utrudniasz szkrabowi walkę. Walcz razem z nim.
A ja wróciłam od gina. Wczoraj zrobiłam betę. Dziś były wyniki: 1,84. Czyli jednak fasolinka była. Lekarz powiedział, że organizm sam się oczyści i że mam się nie zamartwiać, bo to się zdarza. Ja wiem, że się zdarza, naczytałam się już tyle, że głowa mi puchnie, tylko to nie jest takie proste nie myśleć, kiedy ma się świadomość, że nie udało się po raz kolejny... Pewnie, gdybym nie zrobiła tego testu i nie poszła na usg, to nawet bym nie wiedziała, że byłam w ciąży. Ale wiem...
Przepraszam, że tak smęcę, ale w kiepskiej formie jestem dzisiaj i musiałam się wyżalić...
Jadźka strasznie mi przykro i podziwiam cie za to jak się trzymasz.
A BB to takie miejsce gdzie płaczemy, śmiejemy się albo krzyczymy.
Tak poza tym to dziewczyny strasznie się denerwuję bo jutro idę rano na USG piersi. Zobaczymy czy ten guzek co sobie go wyczułam to coś poważnego czy nie. Naprawdę się strasznie stresuję.
Nie stresuj się. Większość to powiększone gruczoły - kiedy się macałaś w sensie który dc??