reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

dziewczyny, jestescie kochane!! co ja bym bez was zrobiła??!!
zrobie ten test w poniedziałek i oby były II.
najgorsze ze biore tabletki na obnizenie prolaktyny, które w ciąży nie są wskazane...
co ja mam robic??mąż mówi jeszcze kilka dni poczekac. ale juz 7 dni mam podwyższoną temp. :)

reklama
Podziwiam Twoją wytrwałość-ja bym już chyba nie wytrzymała[chociaż ostatnio wytrzymałam nawet 6 dni-a jak na mnie to sukces-bo strasznie niecierpliwa jestem]

Pomyśl Elżbietko o maleństwie-jeżeli bierzesz na prolaktynę a ono tam już jest?? mój też chciał jeszcze czekać, ale mu wytłumaczylam że jestem przeziębiona i nie wiem czy mogę brać jakieś tabletki. Nie stresuj sie tylko weź w garść i zrób test, będziesz miała z głowy-a zobaczysz wszystko będzie dobrze!!! Trzymam kciuki :D :D :D

Elzbietko-ja myślę ,że Izabelka ma rację-bo z tymi lekami to tak nie bardzo.

no dobrze, to moze jutro alebo wniedzielke zrobie...
oby tylko @nie przyszła!!
Izabelko, powiedz jak bolały ci piersi??od kiedy??i czymierzysz temp??jesli tak to na jikim poziomie mialas/masz??

Bolały tak jak przed @ może 4 dni przed- po bokach nie można dotknącale tak trochę nabrzmiałe... z tempką to było tak że byłam podziębiona-miałam wtedy 37.2 a na drugi dzień 37. Nie wiem czy to od ciąży czy choroby...zrób jutro teścik i nie marudź nam. Zobaczysz dołączysz do nas :) to ile Ci sie spóźnia?

Elżbietko Ty się tylko nie potrzebnie stresujesz :-* Mnie np. też bolały piersi tak jak na @ ale zaczęły boleć dopiero w dniu kiedy miała się ona pojawić, brzuch chyba dzień wcześniej zaczął boleć nie pamiętam dokładnie, temperaturke miałam na początku tydzień przed planowaną @ ale tak różnie występowała np. jednego dnia była ok.37 a innego normalnie 36.5-36.6 ale tak dzień w dzień to zaczęłam mierzyć 3 dni przed planowaną @ i wtedy utrzymywała się (i nadal utrzymyje) na poziomie 36.8-37.2 :) Tak więc nie stresuj się dłużej i zatestuj jutro z rana :) Trzymam kciuki i czekam na wynik :)
PS Napewno pozytywny :-*

reklama
Do góry