reklama
Dzień dobry Lachony,
już mnie dzisiaj wszystko tak denerwuje, że nie mogę. Pozycja w jakiej leżę, siedzę, stoję. Najchętniej to bym zataczała kółka wokół mieszkania.
@ wciąż brak i nie zanosi się póki co (normalnie to mi falstartuje na 5 dni przed swoim prawdziwym startem), wiec kciuki trzymamy
już mnie dzisiaj wszystko tak denerwuje, że nie mogę. Pozycja w jakiej leżę, siedzę, stoję. Najchętniej to bym zataczała kółka wokół mieszkania.

@ wciąż brak i nie zanosi się póki co (normalnie to mi falstartuje na 5 dni przed swoim prawdziwym startem), wiec kciuki trzymamy

madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Oj trzymamyDzień dobry Lachony,
@ wciąż brak i nie zanosi się póki co (normalnie to mi falstartuje na 5 dni przed swoim prawdziwym startem), wiec kciuki trzymamy![]()

madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Buziaki ;-) pózniej zajrze do Was:-)
Qcz a ile Ci sie sóźnia @ ?? kciuki zaciskam!!
Niewiele, dwa dni? Ale biorac pod uwage, ze przez cale moje zycie (tzn odkad okresu dostaje) zawsze mialam plamienia na 5 dni przed okresem, a teraz cisza, to wyglada to dosc dobrze

Z testem poczekam do jutra.
w.kropeczka
Fanka BB :)
.....zasypiam ....![]()
mala spiąca królewna!
wiec kciuki trzymamy![]()
trzymamy

Bernadko-dziekuje Ci bardzo!!!! na tak odwzne posuniecia jak teraz Twoje i asymetryczne to ja nie jestem gotowa, ale chyba skorzystam z tych twoich rad co do dlugosci i karku....we wrzesniu w kraju:-))))
Betka85
super to wygląda tak ze nie pozostaje mi nic innego tylko 3mać kciuki za jutrzejszy tescik ale na pewno pozytywny będzie!! a który to wasz cykl starań??Niewiele, dwa dni? Ale biorac pod uwage, ze przez cale moje zycie (tzn odkad okresu dostaje) zawsze mialam plamienia na 5 dni przed okresem, a teraz cisza, to wyglada to dosc dobrze. Mialam dwa dni plamien na 6 dni przed spodziewanym okresem i to bylo na tyle. Teraz ma skurcze, ale rzadko i inne. Boje sie tylko, ze to matka natura sobie ze mnie zarty stroi.
reklama
w.kropeczka
sikaj jutro z rana i pisz od razu co wyjdzie!!!!! trzymam kciuki Qcz...i pls wyjasnij pochodzenie tego nicka;-)
Bernadko-ja mialam kiedys takie na Ty na tej focie na nk...ale lat temu z 10...i nie mam zdjec cyfrowych...tylko kolor mialam wtedy-rudy-taki miedziany:-)))

Podziel się: