Zajączek81
Fanka BB :)
Bernadko, jak to uczulił co się stało?? pewnie pisałaś ale nie doczytałam bo 100 stron to za duzo jak dla mnie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hello:-) Widze ze mało tu Waswiecie co mam takie dziwne smaki najpierw jem owoce,a potem ogórki z octu przepyszne:-)A na słodkie wogóle mnie nie ciągnie tylko na takie jak ogórki cos kwasnego:-)
Madzia ty to mi wygladasz na takiego malego urwisa ;-)
Siemacie Lachony
Zaczęłam Was trochę czytać od poniedziałku ale poddałam się na razie. Widziałam tylko ze bardzo mocno mi kibicowałyście i myslałyście o mnie.
I ZA TO BARDZO SERDECZNIE WAM DZIĘKUJĘ już osobiście bo wcześniej kazałam przekazać Kropeczce.
Czuję się dobrze, i fizycznie i psychicznie tez. (na tyle na ile można się dobrze czuć w tej sytuacji)
Buziaki dla Was
A u mnie nic nowegoCześć MarzenkoCo u Ciebie??? Mężulo jest czy znowu pojechał w diabły
my to mamy z nimi co??
Ja też się cieszę że wróciłam![]()
po 4 czy 5 dniach zażywania antybiotyku zauważyłam na piersiach i brzuchu takie czerwone małe plamki które mnie swędziały i zadzwoniłam do dermatolog i kazała mi odstawić antybiotyk i chciała mi dać jakis inny ale ja sobie na razie darowałam bo kolejne 70 zł za wizytę i kolejne antybiotyki (a za te pierwsze zaplacilam 80 zł) to dla mnie za duzoBernadko, jak to uczulił co się stało?? pewnie pisałaś ale nie doczytałam bo 100 stron to za duzo jak dla mnie...![]()
Ja się wogóle nie spodziewałam,że takie ciemne mi wyjda te kudły :-( stąd myśl o jakis jasnych pasemkachbadaicka, ja bym rozjaśniła te włosy jakoś, fajnie wyglądasz z jaśniejszymi, przynajmniej na lato bym je rozjaśniła, buzia wtedy lepiej wygląda (to chyba ogólna zasada)
Witaj bezsenna....hmmm bezsennosc w Seattle ?? ... nieeeee raczej ...we Wrocku, coz dodac coz ujac, kolejna noc i o 5:00
Madzia a Ty masz moze jutro urodzinki czy ja cos zle widze heheh glupawka przypomnial mi sie "poranek kojota" cytuje
Witaj Niuniadzień dobry
miłego dnia wszystkim
To moze niech M pojedzie sam jak to jego bratKroptusiu podobno 2 dziecko rodzi się szybko...tyle już wytrzymałaś to poród dla ciebie też nie będzie straszny! Najważniejsze że na końcu tak długiej i ciężkiej drogi zobaczysz i utulisz swojego synka!
A my z M. może kupimy autko ... co prawda dużo starsze od poprzedniego ale najważniejsze że tanie i jeździ...bo zostało nam 2 tyg. i zacznie się jeżdżenie do kliniki a ja niestety mieszkam pod miastem i mamy spory kawałek...
Najgorsze że musieliśmy zrezygnować z wesela które miało być 22.08 bo to już będzie stymulacja i będę pod stałą kontrolą...wyjazdy są nie wskazane...i oczywiście afera dlaczego? i wogóle? bo nikt w rodzinie nie wie o naszych problemach!
Dobra rozpisałam się ....sorry!
Witaj Justysiu kochanaSiemacie Lachony
Zaczęłam Was trochę czytać od poniedziałku ale poddałam się na razie. Widziałam tylko ze bardzo mocno mi kibicowałyście i myslałyście o mnie.
I ZA TO BARDZO SERDECZNIE WAM DZIĘKUJĘ już osobiście bo wcześniej kazałam przekazać Kropeczce.
Czuję się dobrze, i fizycznie i psychicznie tez. (na tyle na ile można się dobrze czuć w tej sytuacji)
Co się działo przez te kilka dni???
Makaronie - gratulujęBardzo szczerze, bo ja na prawdę potrzebuje dobrych wieści
Buziaki dla Was
Kroptusiu co za pytanie oczywiscie ze TAK a nawet masz taki obowiazek bo przeciesz my jako forumowe ciotki klotki musimy wiedzieć jak sie malutki będzie chował zdrowo!!
Kroptusiu tak sobie czytam co piszesz ze spac nie mozesz ja sie zastanawiam jak to bedzie ze mną.. w sensie te nieprzespane noce.. ja jak czasm ide o 23 spac i wstaje 9-10 i czasem to jest mało.. fakt teraz wstaje 7:30 bo mamie pomagamy.. ale masakra dla mnie jest sie zwlec z lozka o tej porze.. moze jestem jakas dziwna.. ostatnio w ogole chodze jakas przycmiona w poludnie mi sie oczy kleją i musze sie polozyc.. chociaz staram sie nie klasc.. wczoraj to juz mialam zamiar isc spac o 22 no ale trzeba bylo sie wykąpac i zeszlo do 23.. jak bede miala takiego malego bobaska to chyba razem z nim bede chodzila spac..
Aaaa Kroptusiu Ty teraz bedziesz rodzic 5 minut, hop i juz
..
Kroptusia, a gdzie ty sie już wybierasz??/ idziesz rodzic już????
.