reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Gratuluję cierpliwości, zazdroszczę, też marzę o takim mądrym dystansie do siebie i całej tej sytuacji!:tak:

Powiem Ci tak na poczatku jak juz mi sie spozniala @ jeden dzien robilam testa i I krecha i wielki dół i płacz. Pare razy tak mi w dupe to dało, ze sie załamałam i mały wlos byłaby mega deprecha gdyby nie moj M. Teraz od 4 cykli nie robie w ogole testow i czekam cierpliwie na @ raz kupilam tesciora, a nastepnego dnia @ wiec ja sie tego dystansu nauczyłam na swoich błędach. Ja podchodze do swojej tempki w tes sposob , ze rownie dobrze moge miec jakies zapalenie, czy torbiel i dlatego sie @ spoznia a niekoniecznie dziecko. Uwierze, jak lekarz mi to powie, albo beta wyjdzie

reklama
Ni ma co sie napalac bo bardziej bedzie bolec jak nie bedzie dzidzi a trza miec sily na to, zeby dzialac jak cos za miesiac. ;-) Trzymam kciukasy bo tempka ładna, ale poczekac ze dwa dni minimum

Dziękuje, tak też zrobię - wiem, że sama sobie robię krzywdę, ale już pisałam, że 3 lata bez zabezpieczeń i 9 miesiąc walki na maxa daje mi ostro popalić!:-(

Powiem Ci tak na poczatku jak juz mi sie spozniala @ jeden dzien robilam testa i I krecha i wielki dół i płacz. Pare razy tak mi w dupe to dało, ze sie załamałam i mały wlos byłaby mega deprecha gdyby nie moj M. Teraz od 4 cykli nie robie w ogole testow i czekam cierpliwie na @ raz kupilam tesciora, a nastepnego dnia @ wiec ja sie tego dystansu nauczyłam na swoich błędach.
Ja jakoś nie umiem!

Może za kolejne 3 lata:-(

Malwinka

A umiesz wyznaczac dobrze owu ? Bo sie starac mozna i dlugo, ale czasem jak sie nie w owu wsio dzieje to i mozna sie starac i starac i starac....

Jesli umiesz wyznaczac a od paru (powyzej 6 cykli) juz sie staracie - to na badania zmykaj coby czasu nie marnowac

reklama
Do góry