reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

eve mozemy nadrobic , chociaz ja dzisiaj nie jestem wstanie jak narazie o niczym myslec....:sorry2:
kinga85 dziekuje ci za kciuki , za ciebie tez trzymam kciuki mocno, nie widzialam twojego wykresu, ale napewo sie zazieleni na koncu :))))

reklama
(...)
kinga85 dziekuje ci za kciuki , za ciebie tez trzymam kciuki mocno, nie widzialam twojego wykresu, ale napewo sie zazieleni na koncu :))))
Na pewno się zazieleni i twój i może mój;)) życzę nam tego bardzo.
Ja wykres na 28dni usunełam już.. prowadzę w domu sama sobie:) i mamy naprawdę podobnie.. ;)
pozdrówki!

Zrobiłam test dzisiaj 29dc i nic dupa niestety czekam na @:wściekła/y::wściekła/y:
Zastanawiam się czy te 5% plemników w ruchu A to nie za mało na zapłodnienie w ruchu B 20% C i D się nie liczą.Tak to się pewnie mogę starać wieki.
Sorry ale taki dół mnie złapał że szok:no:

Agniesia

Czuje sie dobrze - moze i za dobrze. Tempka jest ok co mnie cieszy ale tak, zdaje sobie sprawe ze progesteron moze mi sztucznie podbijac tempke wiec po prostu czekam....

Lolitko - Ty masz tę przewagę, że wiesz, że jesteś w ciąży - więc tempka jest ciążowa - w końcu mały "obcy" zamieszkał w środku i mam nadzieję, że się nie wyprowadzi tak szybko:tak:

Aniu - obys miala kochana racje....
Wiesz - poniewaz ja bylam na tych hormonach to ja juz nie wiem co jest naturalne/co jest moze objawem ciazy a moze ja po prostu jestem chora. Slaba sie czuje i ta tempka - czuje sie chorobowo z deka. No ale to moze byc i ciazowo - badz madry i zgadnij

Trza czekac i nie kombinowac bo od kombinowania glowa boli

Marzenka
Przytulam się do ciebie:no: kurna jakie to trudne wszystko.
Lolitko
Już nie długo, jeszcze kilka dni i będzie piękna betka.
Kinga85
Oby tobie się udało jak taki ładny wykresik.

Kinga85 trzymam mocno kciuki za ciebie.... za mnie juz nie musisz.... beta mi wyszła ponizej 2......:-:)-(
o cholerka....:shocked2::-( a może za szybko troszkę co..? kurcze...... jaka szkoda.
To pewnie i u mnie nic nie bedzie bo mamy podobny wykresik.
Tulę i życzę wiecej pomyślnosi powodzenia w nowym cyklu.. Chociaż @ jeszcze nie ma wiec kto wie ;)

karola.de przykro mi:-( ajjj jakie to smutne....
moj wykresik cóż no zobaczymy co to bedzie do konca tyg...

Miłego wieczorku
mimo wszystko i główka do góry! uda się w koncu! ;-)

reklama
Do góry