reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Pajeczko przykro mi że @ cie nawiedziła.... a to wstręciucha:crazy: tulam cie mocno i 3mam kciuki za nowy cykl! buzka! :happy:

pozdrawiam was
i życzę miłego dnia;-)

reklama
Pajeczko przykro mi że @ cie nawiedziła.... a to wstręciucha:crazy: tulam cie mocno i 3mam kciuki za nowy cykl! buzka! :happy:

pozdrawiam was
i życzę miłego dnia;-)

Kingus ja sie nie łudziłam, ze to bedzie dzidzia bo cykl był bezowulacyjny - z tego co mowila lekarka takze denerwowalam sie, ze @ nie przyłaziła a teraz wreszcie moge leki wziac ;-)

no to wez od dzisiaj... w koncu to nie powinno miec wiekszego znaczenia... jak masz brac to bierz. Ja odtatnio bralam od 4dc bo dopiero wtedy moglam kupic clo i nic sie nie stalo pomimo, ze wczesniej mialam od 3dc... a ty ktory masz dzien cyklu dzisiaj??

no to wez od dzisiaj... w koncu to nie powinno miec wiekszego znaczenia... jak masz brac to bierz. Ja odtatnio bralam od 4dc bo dopiero wtedy moglam kupic clo i nic sie nie stalo pomimo, ze wczesniej mialam od 3dc... a ty ktory masz dzien cyklu dzisiaj??

licząc , ze @ zaczela sie faktycznie wczoraj to dzisiaj jest 2 dc (albo jak liczycv plamienia to 5 dc)

Powiedz mi Gosiu czy clo bierzesz wieczorem??? Bo ja juz nie pamietam jak go brałam :sorry:

no to bierz od dzis i juz... ja bralam 3x1 wiec rano, w poludnie i wieczorem...:-):-)nie zabije cie to - tylko idz za kilka dni na podgladanie

Tak wiem :-Dmonitoring mam 16 listopada i 23 listopada wtedy to bedzie licząc 1 dc od wczoraj i chyba tak zrobie, to bedzie 7 dc i 14 dc wiec powinno wystarczyc :-D i chyba wezme popołudniu tak bedzie najlepiej bo juz nie pamietam jak sie go bralo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No a ja się dzisiaj wreszcie lepiej czuję... jestem w stanie chodzić :-D a nie zwijać się w bólu...
Tempka ostro w górę dziś... a więc teraz czekają mnie 2 tyg. gdybania ;-)

Gosiu
ale zstsanawiam sie, czy nie zamówic sobie jeszcze jednej wizyty po 14 dc? jak myslisz? jak brałam clo od 5 dc to owulke miałam 16-17 dc wiec teraz zaczynam wczesniej wiec teoretycznie powinna owulka tez byc wczesniejgdzies koło 13-14 dc własnie.
Miałam zamiar jeszcze pic te zioła, ale stwierdziłam, ze jednak nie warto bo wtedy owulka moze byc mega wczesnie. A i jeszcze mam wizyte 21 listopada.- wtedy moge miec juz podany pregnyl jak pechol bedzie adny i endo

Gosiu a jakie mialas rezultaty po braniu aż 3 tabletek?
Ja przy jednej dziennie mam torbiele

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no tak, tylko to trudno bedzie ci przewidziec bo nie wiadomo od kiedy masz @ ale ja biorac od 3dc chodze tak kolo 11-13 dc i zawsze jest przed owu...a mam 31dniowe cykle

reklama
mysle, ze dowiem sie 16 jak sprawa wygląda, chociaz jak dla mnie to troszku za wczesnie na monitoring bo to bedzie dopiero 7 dc no alno 11 dc, ale stawiam, ze tamte plamienia to nie powinnam zaliczac jednak do @ bo nigdy takiego czegos nie miałam przed @ wiec licze, ze to bedzie jednak 7 dc- przy cyklach 30 dniowych bo takie miałam z clo i po clo tez tylko ostatnie te dwa z ziolami były długie - to własnie owulke miałam ok. 17 dc tylko, ze te pecherze tez do małych nie nalezaly bo miały 26-29 mm

Do góry