reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Hej dziewczynki;-)

pajeczko przykro mi ze znowu dupaa.... no ale co nas nie zabije to nas wzmocni, wiec czekamy teraz na plusika w tym cyklu !:tak:
kinga85 trzymam kciuki kochana za ciebie!

I wogole dziewczynki za wszystkie trzymam kciuki, pozdrawiam was goraco!
Ja dzis dzien zabiegany, jutro z rana wyjezdzamy do Karpacza - mam nadzieje ze tam zrobimy dzidziusia:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Jak wroce to opowiem jak bylo! buziaki :****:-)

reklama
[FONT=&quot] [/FONT]

[FONT=&quot]Dziękuję Wam za słowa wsparcia[/FONT]:-) [FONT=&quot]Agniesior mam nadzieje, ze wszystko wam się ułoży i doczekacie sie dzieciaczka. [/FONT]

[FONT=&quot]Pomimo tych wszystkich ciepłych slow i zapewnień nadal mam więcej obaw jak pewności co do posiadania dziecka. Tyle lat, dorosłych lat, przeżyłam bez bobaska, ze obawiam się iż nie podołam, ze nie będzie miał mi kto pomoc rada i czynem. Przeciwwskazań natury medycznej chyba nie ma, aczkolwiek boje się, ze mogę okazać się bezpłodna, nie wiem skąd mi to w Glowie siedzi, ale tak jest.
[/FONT]

[FONT=&quot]Zamierzam porozmawiać z moim lekarzem, zrobić komplet wszystkich możliwych badan i wziąć się do roboty[/FONT];-)[FONT=&quot][/FONT]

[FONT=&quot]Dziękuję wam raz jeszcze, gdy tylko porozmawiam z lekarzem odezwę się[/FONT]:-)[FONT=&quot][/FONT]

Marzenix no to oby dzidzia sie poczęła w Karpaczu! :tak::-) dzieki i również trzymam kciuki! Odezwij sie jak wrocisz

wolffeart 3mam kciuki za fasolkę oczywiscie

Wszystkim mocno kibicuję! :tak:
Powodzenia

pozdrówki!

Jak wroce to opowiem jak bylo! buziaki :****:-)
Szczegóły możesz zachować dla siebie :-p ale działaj działaj i przypominam, że znajomi po kryjomu fasolkę z gór przemycili ;-) trzymam kciuki mocno zaciśnięte!!!

Tyle lat, dorosłych lat, przeżyłam bez bobaska, ze obawiam się iż nie podołam, ze nie będzie miał mi kto pomoc rada i czynem. Przeciwwskazań natury medycznej chyba nie ma, aczkolwiek boje się, ze mogę okazać się bezpłodna, nie wiem skąd mi to w Glowie siedzi, ale tak jest.
Oj, też mi takie rzeczy przychodziły do głowy.
A co do wsparcia, myślę, że zawsze, zawsze znajdzie się ktoś gotowy pomóc, w taki czy inny sposób. Głowa do góry :-D
Poza tym myślę, że posiadanie dziecka w razie problemów doda Ci niesamowitego powera, żeby pokonać przeciwności, jakie postawi przed Tobą los...

wolffeart 3mam kciuki za fasolkę oczywiscie
Wiecie co... kilka dni temu powtarzałam sobie (nie wiem po co, po prostu tak myślałam), że w tym cyklu na pewno się nie uda...
Dzisiaj ogarnęło mnie przeświadczenie, że chyba mogło się udać, może to przez to, że od kilku dni mam naprawdę kosmos w brzuchu, jakiego dotąd nie miewałam?
Zaraz sobie pewnie zacznę wmawiać jakieś objawy :-) Nie wiem, jeszcze wczoraj powiedziałam wieczorem do M, że chyba zamieszkał we mnie Obcy... :cool2:
Teoretycznie 24-go (za tydzień w pon.) powinnam dostać @... zobaczymy, co to będzie...

wolfhert no oby twoje przeczucie się sprawdziło! :tak: a wiesz że my kobiety mamy to swoje przeczucie....;-):-) ah ciekawa jestem twojego testowanka! :happy:

a u mnie jeszcze trochę.......

Hej dziewczyny
a ja chora jestem :-( jutro do lekarza ide i pewnie antybiotyk dostane:-(na nic nie mam ochoty, a jutro miałam isc na randkę z moim mężem:wściekła/y:

Witajcie rankiem...
annn - trzymam kciuki i nie przejmuj sie na zapas bo nie ma sensu...
wolfheart - no to trzymaj te przeczucia mocno w garsci i oby za tydzien wyszly II

A ja dzis mam spadek tempki wiec ten cykl juz jest stracony na pewno...jednak nie bylo co sie ludzic - mam dosc...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-(

reklama
Do góry