agniesiar
Marzymy o II serduszku
kinga - serducho najlepiej Ci podpowie, czy to ten czas na test - trzymam kciuki - oby twój wynik był inny iż ten która ja dziś ujrzałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam - no i prezent dostałam, test zrobiony i oczywiście tak ja przypuszczałam I przebrzydła kreska. Trudno - trzeba stawić temu czoła. Jedyne co mnie dziwi to dość mocne ciągnięcie w dole brzucha - które można spokojnie nazwać bólem. I do tego od wczoraj ból jajników - dziwne, ale to to pewnie wynik stymulacji.
wiesz moje serducho nic mi nie podpowiadakinga - serducho najlepiej Ci podpowie, czy to ten czas na test - trzymam kciuki - oby twój wynik był inny iż ten która ja dziś ujrzałam.
Witam - no i prezent dostałam, test zrobiony i oczywiście tak ja przypuszczałam I przebrzydła kreska. Trudno - trzeba stawić temu czoła.
Aga i lolitka- jeśli wszystko pójdzie dobrze to razem bedziecie przez to przechodzić i razem testować. POWODZENIA
Ano......
A ja dzisiaj widze tempkę znowu baaaardzo wysoko Hehehehe:-):-):-):-)Zajączku - też bym chciała mieć tyle nadziei w ten mój cykl co ty. Ale fakt jest faktem póki @ nie ma to piłka jest w grze, choć nie zamierzam sie na nic pozytywnego nastawiać, ale jak mnie co zaskoczy to też fajnie :-)
Kinga, jak teścik, robiłaś??3mam kciuki za was wszystkie!!
Ja powinnam testować jutro ale nie wiem czy się odważęheh i czy zdążę
![]()
jeszcze zobaczymy;-);-)Asiucha, Lolitka - dziękuję za wsparcie - takie jest życie, ale teraz jest dla was czas i mam nadzieję, że to ten czas. Trzymam kciuki!!!! Dbajcie o siebie, dobrze sie odżywiajcie i postarajcie sie jak najlepiej odżywiać, a ja do was dołączę za jakiś czas.