reklama

Starania

Sylwia maybe baby

Zaciekawiona BB
Jestem ciekawa waszyh rad w staraniach o dziecko. Jakieś konkrety? Może same miałyście problem z zajciem w ciążę i doczekalyscie się dziecka naturalnie? I jak szybko zobaczylyscie 2 kreski na teście ciążowym?

reklama
Rozwiązanie
No więc, musisz obserwować siebie , może apka pomoże, ale najlepiej kochać się jak ochota ,a ja jak tel pokazuje 😉 powodzenia życzę
A który to cykl po odstawieniu? U mnie pierwsze 3 były w cały świat, potem kolejne 3 po 28 dni i ciąża, choć nie udana , potem wszedł problem z prolaktyna, bromergon i ciąża, znowu nie udana, pół roku i kolejna ciąża , tym razem się udało

Staraliśmy się 10 miesięcy,wszyscy radzili się nie nakręcac, odpocząć,wrzucić na luz - dostawałam już szału jak to czytałam, po drodze ciąża biochemiczna- pewnie nawet bym jej nie wylapala, gdybym nie robiła tysiąca testów ciazowych...I co? Z nowym rokiem postanowiłam że koniec tego zameczania siebie i meza, nie jest nam dane drugie dziecko to nie,nawet zabawki już rozdalam, zajelam się tematem budowy domu i proszę tak oto z nienacka jestem w 9 tygodniu:-) ...chyba coś w tym jest....
Życzę Ci wszystkiego dobrego!

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry