Sylwia maybe baby
Zaciekawiona BB
Jestem ciekawa waszyh rad w staraniach o dziecko. Jakieś konkrety? Może same miałyście problem z zajciem w ciążę i doczekalyscie się dziecka naturalnie? I jak szybko zobaczylyscie 2 kreski na teście ciążowym?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chcialabym ale chyba nie umiem się nie nakręcać. Co prawda przed miesiączka zawsze mam a może jednak ale wiem że nie :/ a rozregulowane cykle mi nie pomagająStarałam się 2 lata ,w tym czasie 2 razy poronilam, zaszlam naturalnie, mam córeczkę, Moja rada ?Nie nakręcac się, nie prowadzić kalendarzyka
Ja tez miałam z tym problem, jesteś pod opieką gina? Wiesz czemu masz nieregularne?Chcialabym ale chyba nie umiem się nie nakręcać. Co prawda przed miesiączka zawsze mam a może jednak ale wiem że nie :/ a rozregulowane cykle mi nie pomagają
Po tabletkach anty które mi przepisała moja ginekolog powiedziała że to normalne że już możemy się starać ale miesiączki póki co mogą fiksować :/Ja tez miałam z tym problem, jesteś pod opieką gina? Wiesz czemu masz nieregularne?
Trochę uregulować hormonki plus żeby nie brać się za szybko do roboty i odpocząć psychicznieA po poronieniu po co były te tabletki ?