Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Stosunek był 12 i 13 grudnia owulację mam 19 grudnia mogło dojść do zapłodnienia ?
jak nie ? ja do końca nie rozumiem tego wsumie może rozwiniesz
jak nie ? ja do końca nie rozumiem tego wsumie może rozwiniesz
kurcze nie zrozumiałaś mnie....chodzi mi o to że miałam stosunek 12 i 13 grudnia a owulację mam 19 grudnia i czy może dojść do zapłodnienia ( czy może się tam coś zadziać)Jeżeli seks był 12 i 13 grudnia to do zapłodnienia nie mogło dość 19.12 ponieważ mamy 17.12
Żeby doszło do zapłodnienia musi być owulacja. Bardzo polecam:
kurcze nie zrozumiałaś mnie....chodzi mi o to że miałam stosunek 12 i 13 grudnia a owulację mam 19 grudnia i czy może dojść do zapłodnienia ( czy może się tam coś zadziać)
kurcze...szkodaJest na to bardzo mała szansa. Do zapłodnienia dochodzi w owulację. Plemniki żyją 2-3 dni, w skrajnych przypadkach 5 dni. Tutaj musiałby przeżyć 7 dni - jest na to jakiś 1% (a może nawet mniej)
kurcze...szkoda
ale patrząc na to z innej strony to mam dni płodne wysokie dzisiaj więc może tam coś się dostałokurcze nie zrozumiałaś mnie....chodzi mi o to że miałam stosunek 12 i 13 grudnia a owulację mam 19 grudnia i czy może dojść do zapłodnienia ( czy może się tam coś zadziać)
ale patrząc na to z innej strony to mam dni płodne wysokie dzisiaj więc może tam coś się dostało
ale patrząc na to z innej strony to mam dni płodne wysokie dzisiaj więc może tam coś się dostało