reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam
u mnie @ dzisiaj przylazła wiec zaczynam 4 cykl a już 5 miesiąc starań na maksa..

marilla widze że u Ciebie tez pierwszy dzien cyklu trudno wlaczymy dalej ....idziemy łeb w łeb :tak:
mam do Ciebie jeszcze pytanie bo pamiętam Twoj m robił badania nasienia, gdzie je robiliscie w normalnym laboratorium czy w klinice? i co trzeba tam dokładnie zbadać? :confused2:

reklama
witam
u mnie @ dzisiaj przylazła wiec zaczynam 4 cykl a już 5 miesiąc starań na maksa..

marilla widze że u Ciebie tez pierwszy dzien cyklu trudno wlaczymy dalej ....idziemy łeb w łeb :tak:
mam do Ciebie jeszcze pytanie bo pamiętam Twoj m robił badania nasienia, gdzie je robiliscie w normalnym laboratorium czy w klinice? i co trzeba tam dokładnie zbadać? :confused2:

To ja trzymam mocno kciuki!!!!:-)

martilla i melisa nie dołujcie się, @ raz dwa nich mija i szybko kolejny cykl starań zaczniecie :tak: Ja niedługo do was dołączę, cały czas czekam na @ jeszcze... :confused2:
Może październik będzie dla nas szczęśliwy ;-)

a w jakich przyprawach? brokuł osobno czy mieszasz z kurczaczkiem?
brokul podgotowuje najpierw osobno, a kurczaczka kroje daje dwie lyzeczki oleju lub oliwy dodaje 3 zabki czosnku prezcisniete przez praske, papryke, sol ziolowa, bazylie pieprz sczypte suszonych pomidorow z tymiankiem mieszam i wstawiam na jakis czas do lodowki by sie przegryzlo, potem podsmazam na patelni dodaje brokol i robie sosik na smietanie i wlewam do tego

brokul podgotowuje najpierw osobno, a kurczaczka kroje daje dwie lyzeczki oleju lub oliwy dodaje 3 zabki czosnku prezcisniete przez praske, papryke, sol ziolowa, bazylie pieprz sczypte suszonych pomidorow z tymiankiem mieszam i wstawiam na jakis czas do lodowki by sie przegryzlo, potem podsmazam na patelni dodaje brokol i robie sosik na smietanie i wlewam do tego

brzmi bardzo smacznie.podajesz to z ryzem??

a wogole to sie strasznie wkurzyłam. zadzwonilam do tego edka od internetu ktory juz do mnie drugi tydzien idzie i jakos dojsc nie mozei dowiedzialam sie ze dopiero w przyszlym tygodniu bedzie. aaaaaaaaa!!!!! teraz niby mam jakiegos neta ale ciagle mnie z niego ostatnio wywala:crazy: jak sie ten edek zjawi to go udusze ale dopiero jak mi neta zrobi:confused2:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry