reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

tak sobie prasuje(z przerwami ...) i mysle ze wlasciwie nasza rocznica jest dzis w nocy bo wlasnie w ostatni dzien wrzesnia a byl to juz 1.10 bo w nocy zdecydowalismy sie z moim sprobowac byc razem.osiem lat temu!Niby nie jestem zbyt sentymentalna ale milo powspominac.wtedy kompletnie nie wiedzielismy co przyniesie los i jak przez wszystko przebrniemy.Obydwoje mlodzi,ja prawie wyjezdzalam z jego kraju...No ale ciesze sie ze zaczelismy to co zaczelismy przypieczetowujac to pocalunkiem przy ktorym zaczelam sie smiac bo on taki wysoki ze musialam stac na palcach (i nadal musze):-D

reklama
rozumiem jak to jest.
co do wiesci to pewnie najbardziej interesuja cie te z dwoma kreskami a wiec pati je ma i skorpioniczkaa...boze czy o kims zapomnialam?
Dzieki za informacje i dobre nowinki.
Serdecznie gratuluje fasolek :tak:
tak sobie prasuje(z przerwami ...) i mysle ze wlasciwie nasza rocznica jest dzis w nocy bo wlasnie w ostatni dzien wrzesnia a byl to juz 1.10 bo w nocy zdecydowalismy sie z moim sprobowac byc razem.osiem lat temu!Niby nie jestem zbyt sentymentalna ale milo powspominac.wtedy kompletnie nie wiedzielismy co przyniesie los i jak przez wszystko przebrniemy.Obydwoje mlodzi,ja prawie wyjezdzalam z jego kraju...No ale ciesze sie ze zaczelismy to co zaczelismy przypieczetowujac to pocalunkiem przy ktorym zaczelam sie smiac bo on taki wysoki ze musialam stac na palcach (i nadal musze):-D
8 latek bardzo duzo gratuluje i zycze cdownej rocznicy ;-) my wczoraj swietowalismy 2 latka slubne a w sumie juz razem jestesmy 4,5 roku :-) a ja musialam w pracy do 18 siedziec :/ ale w sobote odrobimy i pojdziemy na romantyczna kolacje ;-)
oj dołujące jest strasznie, chyba znowu mi się owu przesunie :(
Mmm trzymaj sie dzielnie, trzymam kciuki za owocne staranka. Oj cos ta owulka ostatnio Ci "dokucza" i roznie sie pojawia :/. Oby Wam sie udaly staranka:tak:

z tym śłuzem to różnie bywa, równie dobrze mogę go źle oceniać, a temperaturę nawet teraz mam 36,4
mnie tez zdarza sie nie wiedziec jaki mam sluz ale jajo jest w sumie wyjatkiem bo sie ciagnie w palcach i jest przezroczysty raczej.no a po nim jest taki rozrzedzony ale nie bialy jeszcze.w sumie 36,4 wieczorem to niewiele.pewnie przed owu jestes

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry