jagodka1231
Fanka BB :)
Uciekam kochane,do jutra! PA
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nic mi sie nie chce... no może tylko płakać...Jestem znowu moje Kochane...;-) ale niestety z kiepskimi info. Śluz zmienił zabarwienie, jutro będzie @ jak nic... niedość, że wredota przyjdzie już na bank, to jeszcze w związku z tym muszę odwołac to USG... no szlak by to trafił... trzeba będzie zacząć 3 cykl staranek...nic mi sie nie chce... no może tylko płakać...

Witam wszystkie staraczki i dołączam...Zamarzyło się nam( z moją ślubną połówką) kolejne dziecko i staranka trwają drugi cykl. Obecnie czekam na (tfu!)@, testowałam w 27 dc( a mam 27-28 dniowe, więc można było zgodnie z instrukcją), ale...negatywny...:-(Jedna mocno czerwona krecha. Ale poczytałam i niektórym się zdarzało, że mimo to jednak fasolka była...Nie tracę nadziei( choć bladziutka ona, oj) i nadal czekam.
Marzi trzymaj się, będzie dobrze![]()
Nie plakaj Marzi nowy cykl to nowe szanse ale @ jeszcze przeciez nie przyszla![]()

Marzi nie łam sie i nie wmawiaj sobie ze cos jest nie tak. grunt to pozytywne nastawienie. kolejna szansa przed toba kobieto!!
Czesc babeczki,
melduje sie po pracy.
Jestem dzis mega zmeczona i nastroj ostro w dol leci...agresja 10 normalnie
Kolejny dzien boli owulacyjnych, sluz jak ta lala a test owu po raz kolejny negatywny....i temp wspiela mi sie nieco co juz w ogole mnie zdziwilo... bo przeciez przed owu powinna nawet nieco sie obnizyc... no i bojesie ze to cykl bezowulacyjny a w ogole mi do glowy nei przyszlo ze moge 'to' miec.
Tak wiec smutek jakis mnie lapie - ale dla relaksu, lepszego samopoczucia i urozmaicenia wykupilam na dizs masaz relaksacyjny calego cialka... ...dla dwojga
Moze jak sie oboje odprezymy to pozytywnie wplynie na to i owo![]()
kusska, a takie dlugie cykle jak u Ciebie to norma?
) ale teraz pojecia nie mam co sie dzieje