reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Jestem znowu moje Kochane...;-) ale niestety z kiepskimi info. Śluz zmienił zabarwienie, jutro będzie @ jak nic... niedość, że wredota przyjdzie już na bank, to jeszcze w związku z tym muszę odwołac to USG... no szlak by to trafił... trzeba będzie zacząć 3 cykl staranek...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nic mi sie nie chce... no może tylko płakać...

Witam wszystkie staraczki i dołączam...Zamarzyło się nam( z moją ślubną połówką) kolejne dziecko i staranka trwają drugi cykl. Obecnie czekam na (tfu!)@, testowałam w 27 dc( a mam 27-28 dniowe, więc można było zgodnie z instrukcją), ale...negatywny...:-(Jedna mocno czerwona krecha. Ale poczytałam i niektórym się zdarzało, że mimo to jednak fasolka była...Nie tracę nadziei( choć bladziutka ona, oj) i nadal czekam.
Marzi trzymaj się, będzie dobrze:)

Jestem znowu moje Kochane...;-) ale niestety z kiepskimi info. Śluz zmienił zabarwienie, jutro będzie @ jak nic... niedość, że wredota przyjdzie już na bank, to jeszcze w związku z tym muszę odwołac to USG... no szlak by to trafił... trzeba będzie zacząć 3 cykl staranek...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nic mi sie nie chce... no może tylko płakać...

Nie plakaj Marzi nowy cykl to nowe szanse ale @ jeszcze przeciez nie przyszla:rofl2:

Witam wszystkie staraczki i dołączam...Zamarzyło się nam( z moją ślubną połówką) kolejne dziecko i staranka trwają drugi cykl. Obecnie czekam na (tfu!)@, testowałam w 27 dc( a mam 27-28 dniowe, więc można było zgodnie z instrukcją), ale...negatywny...:-(Jedna mocno czerwona krecha. Ale poczytałam i niektórym się zdarzało, że mimo to jednak fasolka była...Nie tracę nadziei( choć bladziutka ona, oj) i nadal czekam.
Marzi trzymaj się, będzie dobrze:)

Witamy... i trzymamy kciuki...

Nie plakaj Marzi nowy cykl to nowe szanse ale @ jeszcze przeciez nie przyszla:rofl2:

Oh Noukie Ty moja Kochana... ale jest to powtórka z rozrywki... śluz dokładnie taki sam jak miesiąc temu... a zaraz potem była @:wściekła/y:
Ja już sie na prawdę zaczynam zastanawiać czy coś ze mną jest nie tak... i ile do jasnej ciasnej to jeszcze potrwa!!!!

hej Tośka
ja niestety nie bardzo w interpretacji wykresów, czekaj na pozostałe dziewczyny i uszy do góry!:-)

Eijf
kochana wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!!:-) a przede wszystkim oczywiście fasolindy !!!:-D

Czesc babeczki,
melduje sie po pracy.
Jestem dzis mega zmeczona i nastroj ostro w dol leci...agresja 10 normalnie :)
Kolejny dzien boli owulacyjnych, sluz jak ta lala a test owu po raz kolejny negatywny....i temp wspiela mi sie nieco co juz w ogole mnie zdziwilo... bo przeciez przed owu powinna nawet nieco sie obnizyc... no i bojesie ze to cykl bezowulacyjny a w ogole mi do glowy nei przyszlo ze moge 'to' miec.
Tak wiec smutek jakis mnie lapie - ale dla relaksu, lepszego samopoczucia i urozmaicenia wykupilam na dizs masaz relaksacyjny calego cialka... ...dla dwojga :)
Moze jak sie oboje odprezymy to pozytywnie wplynie na to i owo :)

jeszcze za wczesnie zeby spisac ten cykl na straty. a testy owulacyjne czasem zawodza, wiec poczekaj na temperature. zobacz na moj wykres, ja mam juz 28 dc i wciaz mam nadzieje na owu choc wszystko wskazuje na to ze to cykl bezowulacyjny. uszy do góry jeszcze nic straconego. ale skoro sluz masz plodny to poprzytulac sie nie zaszkodzi;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry