Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale chodzi mi o czułość, 20 cy 5??zresztą tak jak pisałaś najlepiej powtórzyć test za kilka dniTest się nazywa Amil miał dość pozytywne opinie.
czytam stare posty, ja się kochane minęłam z powołaniem, strasznie żałuję że nie zostałam ginekologiem, chciałabym pracować w klinice leczenia niepłodności. wciąż się zastanawiam czy by nie pójść na medycynę, tutaj ludzie zmieniają profesję nawet w późnym wieku, ale jednak jestem chyba za stara, no i jak żyć z jednej pensji przez 6 lat, no nie da się
Katja nie miałaś owu
Martilla hormony tarczycy są niezależne od cyklu, nie ma znaczenia kiedy je zbadasz
szkoda ze ludzie przekonuja sie o swoich talentach, o tym co chcieliby robic, co jest ich pasja tak pozno
koniec liceum to zdecydowanie za wczesnie zeby decydowac
czytam stare posty, ja się kochane minęłam z powołaniem, strasznie żałuję że nie zostałam ginekologiem, chciałabym pracować w klinice leczenia niepłodności. wciąż się zastanawiam czy by nie pójść na medycynę, tutaj ludzie zmieniają profesję nawet w późnym wieku, ale jednak jestem chyba za stara, no i jak żyć z jednej pensji przez 6 lat, no nie da się![]()