reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
czytam stare posty, ja się kochane minęłam z powołaniem, strasznie żałuję że nie zostałam ginekologiem, chciałabym pracować w klinice leczenia niepłodności. wciąż się zastanawiam czy by nie pójść na medycynę, tutaj ludzie zmieniają profesję nawet w późnym wieku, ale jednak jestem chyba za stara, no i jak żyć z jednej pensji przez 6 lat, no nie da się :(

Katja nie miałaś owu

Martilla hormony tarczycy są niezależne od cyklu, nie ma znaczenia kiedy je zbadasz

czytam stare posty, ja się kochane minęłam z powołaniem, strasznie żałuję że nie zostałam ginekologiem, chciałabym pracować w klinice leczenia niepłodności. wciąż się zastanawiam czy by nie pójść na medycynę, tutaj ludzie zmieniają profesję nawet w późnym wieku, ale jednak jestem chyba za stara, no i jak żyć z jednej pensji przez 6 lat, no nie da się :(

Katja nie miałaś owu

Martilla hormony tarczycy są niezależne od cyklu, nie ma znaczenia kiedy je zbadasz

Zalozyc wlasna klinike:rofl2: szkoda ze ludzie przekonuja sie o swoich talentach, o tym co chcieliby robic, co jest ich pasja tak pozno:sorry: koniec liceum to zdecydowanie za wczesnie zeby decydowac:sorry:

reklama
jeżeli czujesz że to jest własnie to co chcesz robić to idz w tym kierunku bez względu na czas w którym się o tym przekonałaś

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry