Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mmm-ja cale zycie mam zachcianki.nagle mi odbija i wymyslam niestworzone rzeczy i z ciaza nie ma to nic wspolnego.poza tym ja @ mam!:-)eijf masz zachcianki?? to bardzo dobrze wróży..
nie fasolek chyba nie ma.a ff sam wyznacza owulacje po 3 wyzszych temperaturach.tak wiec nic nie kombinuj tylko zaczekaj spokojnie 2 dni jeszczeWitam dziewczyny!
U mnie 16dc. z tego co wiem to juz po owulacji temperatura wzrosła, a gin, mówił, ze miedzy piątkiem a sobotą bedzie no i chyba tak jest!
Teraz siedzę na ff i próbuję rozgryść to jak wstawiś owulacje i nie wiem :-(
Znów mi sie kłania ten mój kiepski angielski!!!
A co tam u was coś sie działo, może jakaś fasolka sie pojawiła???
nie fasolek chyba nie ma.a ff sam wyznacza owulacje po 3 wyzszych temperaturach.tak wiec nic nie kombinuj tylko zaczekaj spokojnie 2 dni jeszcze
tak ci wlasnie mialam poradzic.poczekaj i zobaczysz czy sie zgadza.jesli nie to sobie wstawisz.Oki wiem, że sam wyznaczy ale wiem też że istnieje mozliwość ustawienia samej jeżeli wiemy kiedy dokładnie była, ale moze poczekam, ciekawa jestem czy pokryje sie jego wyliczenie i monitu.