agniesiar
Marzymy o II serduszku
Agniesiar a jak u ciebie z progesteronem?
Wszystko super - wszystkie hormony super mi wyszły
tak było przynajmniej do września!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agniesiar a jak u ciebie z progesteronem?
Wiesz owulacja to proces ktory trwa kilka godzin zanim uwolni sie jajeczko, czasami zdaza sie jakis stres ktory lekko moze przyhamowac caly proces, no i czasami tempka tez plata figle i owu nastepuje juz we wzroscie, a potem nieznacznie spada by znow wzrosnac. Mierz dalej i zobaczymy co bedzie przez 3 kolejne dniWszystko super - wszystkie hormony super mi wyszły
tak było przynajmniej do września!
Wiesz owulacja to proces ktory trwa kilka godzin zanim uwolni sie jajeczko, czasami zdaza sie jakis stres ktory lekko moze przyhamowac caly proces, no i czasami tempka tez plata figle i owu nastepuje juz we wzroscie, a potem nieznacznie spada by znow wzrosnac. Mierz dalej i zobaczymy co bedzie przez 3 kolejne dni

No wlasnie zdaza sie dlatego najwazniejsze to zobaczyc na monitoringu czy owu byla i mierzyc dalej tempke, no i pozytywnie myslecBędę mierzyć no i jutro jadę na monitoring, co by zobaczyć, czy na 100% pękło i czy wszystko oki.
Zapytam go dlaczego tak sie stało - bo nie ukrywam, ze mi to skrzydła podcięło:-(
Ale jak oglądałam galerię na ff to tak też sie zdarza i nawet fasolki też wychodzą!