Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja studia mgr też skończyłam dwa lata temu, teraz robie dodatkowe, bo do pracy mi potrzebne. I ja i mąż mamy umowy na czas określony, a urządzanie mieszkanka przed nami.
Ale Malutka83 jakbym o tym wszystkim myślała, to pewnie bym zblokowała psychike całkowicie i w ciąże nigdy bym nie zaszła. A tak mam nadzieje, że się uda :-)
Zresztą żyjemy w takich czasach, że umowe na stałe bardzo trudno dostać, ale bardzo łatwo stracić...bo kryzys, bo redukcja etatów... musimy byc optymistkami dziewczynki. A wtedy będą II upragnione kreseczki :-)
Dzieki bardzo Scullymam nadzieje ze uda sie w najblizszym czasie zafasolkowac:-):-):-):-)
a co w przypadku gdybym byla w 2 miesiacu ciazy i konczyla by mi sie umowa?
jesli bede za zwolnieniu to ulegnie przedluzeniu do dnia porodu?a jesli bede pracowac i pracodawca nie przedluzy umowy to klops?bo prawo chroni dopiero od 3 miesiaca? pozdrawiam Was dziewczyny:-):-):-):-):-):-)
jakbyś była w 2 m-cu to lepiej by było jakby ci umowę przedłużyli (zwolnienie chorob. nie chroni cię wtedy) 
Asiucha-L nie mów a nawet tak nie myśl.Napisz jak długo sie staracie? Wiesz na ogół jest tak, że jak przestajesz sie nakręcać lub na jakiś czas odpuszczasz to prawie wtedy sie udaje. Najgorzej jest z tą psychiką no bo jak ją wyłączyć.
myślę, że jesteśmy w jednym wieku:-):-):-)
podoba mi się to co piszesz:-):-):-)

Wprawdzie nie mam jeszcze dzieci, ale już tyle razy słyszałam, że nie ma co się zadręczać myślami, że tylu dziewczynom się udało jak się wyluzowały... Że zanim zaczne doszukiwaś się problemów w swoim organizmie to najpierw spróbuje bezstresowo podejść do tego wszystkiego![]()