Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehe sam początek i taka radocha!!!! no życzę ci tej radochy jeszcze dłuuuuugoUda się każdej z NAS . Nowy rok nowe nadzieje.. Dziś jestem pełna optymizmu ciekawe jak pod koniec cyklu
![]()

a ja mam nisko osadzoną macicę i chyba to może też przez to...w ogóle mam problemy z przytulańcami bo boli mnie niemiłosiernie w większości pozycjach...no ale cóż relaksować też się trzeba mimo wszytko...
czekoladowe biedroneczki?? a co to??

gra słów, chodziło mi o ciasto czekoladowe naszej forumowiczki biedroneczki

więc napisałam czekoladowe biedroneczki .

Ja złapałam jakiegos mega doła
Chciała bym zeby skonczył sie ten cylk!
Jakos jestem napalona na ten 2010 rok![]()

gra słów, chodziło mi o ciasto czekoladowe naszej forumowiczki biedroneczki
więc napisałam czekoladowe biedroneczki .
marulka dziadek napewno zobaczy fasolinkę![]()

a ja już chciaąłm Cie pytac o przepis

hehe sam początek i taka radocha!!!! no życzę ci tej radochy jeszcze dłuuuuugo
Mnie też w tamtym cyklu po przytulańcach bolał brzuch chyba ze dwa dni......oj chyba za ostro byłoa ja mam nisko osadzoną macicę i chyba to może też przez to...w ogóle mam problemy z przytulańcami bo boli mnie niemiłosiernie w większości pozycjach...no ale cóż relaksować też się trzeba mimo wszytko...
![]()

hehe sam początek i taka radocha!!!! no życzę ci tej radochy jeszcze dłuuuuugo
Mnie też w tamtym cyklu po przytulańcach bolał brzuch chyba ze dwa dni......oj chyba za ostro byłoa ja mam nisko osadzoną macicę i chyba to może też przez to...w ogóle mam problemy z przytulańcami bo boli mnie niemiłosiernie w większości pozycjach...no ale cóż relaksować też się trzeba mimo wszytko...
![]()
Zawsze zapominam o tym powiedziec ginowi...Sama koncówka jutro badz pojutrze odstawiam lutke...no i czekam na@a za ile kończy ci się cykl?
Nie smuć się, trzeba wierzyć, wiara czyni cuda![]()

Ja tez pilnie od kilku dni badam to i owo,ale nie wiem co z tego wyjdzie...kerna ja chyba też jestem inaczej zbudowana bo pozycje od tyłu sprawiaja mi ból.
Ja w tym cyklu zaczęłam badać szyjke ale to czarna magia i stwierdziłam, że tymi badaniam mogę narobić sobie więcej szkody niż pozytku więc zostaję przy obserwacji śluzu i tempce