• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

brak odpowiedzialności tak to się nazywa...
Masz rację lepiej się nie wtrącach bo jeszcze będzie gadac pierdoły a jak teściowa ma cos na jezyku to niech wygada i to porządnie :wściekła/y:

Wiesz moja Ewcia się nie szczypie :tak: jak jej się coś nie podoba to wali prosto z mostu!! Ale niestety ta p*pa bezczelna jest i się odgryza! jak informaowała moją teściową że jej się pierwszy wnuk urodzi to poowiedziała - co się Pani martwi jak mnie K zostawi to ja przeciez zostane z dzieckiem :wściekła/y::wściekła/y: głupia
Dlatego moja teściowa powiedziała że ona ją nie obchodzi ważne jest dziecko :tak:

reklama
...dziwna jakaś dziewczyna...chyba nie jest świadoma że zostanie mamą i to już nie długo :dry:

Aguś ona ma już 2 dzieci z poprzednich związków i to jedno już pełnoletnie :-( nie wiem dlaczego taka głupia jest i nie dba o siebie. Wkurza mnie to - ja się tyle staram o dzidzie i nic a ona jeden strzał i ma i do tego tak strasznie jej to wisi wszystko - :wściekła/y:
Do tego moja teściówka chciała jej wykupić dodatkowe ubezpieczenie w klinice swiss med żeby miała super opiekę i pobyt w szpitalu podczas porodu - a ona oczywiście że nie po co nie potrzebuje :wściekła/y: a u lekarza pierwszy raz była jak 4 miesiąc się zaczął :wściekła/y:
przepraszam ale musiałam się wygadać :-(

Aguś ona ma już 2 dzieci z poprzednich związków i to jedno już pełnoletnie :-( nie wiem dlaczego taka głupia jest i nie dba o siebie. Wkurza mnie to - ja się tyle staram o dzidzie i nic a ona jeden strzał i ma i do tego tak strasznie jej to wisi wszystko - :wściekła/y:
Do tego moja teściówka chciała jej wykupić dodatkowe ubezpieczenie w klinice swiss med żeby miała super opiekę i pobyt w szpitalu podczas porodu - a ona oczywiście że nie po co nie potrzebuje :wściekła/y: a u lekarza pierwszy raz była jak 4 miesiąc się zaczął :wściekła/y:
przepraszam ale musiałam się wygadać :-(
no to faktycznie nie poukładane ma dziewczyna, tylko żeby to dzieciatko nie musiało kiedys płacić za błędy matki, ty kochana nic nie zrobisz, ona sama musi zrozumieć że nie dba o dziecko:no:nie moge tego pojąć, my to byśmy chuchały dmuchały jak byśmy w ciązy było. Nie martw się może będzie wszystko w porządku

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry