*Tośka*
Fanka BB :)
to moze z moim J grają razem, bo mój też w CoD teraz rypie i też duży dzieciak z niego i też wysoki 192 :-)
mówie ci czasami mam dość tej gry ale dobrze że każdy ma swój komputer bo byłyby wojny

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to moze z moim J grają razem, bo mój też w CoD teraz rypie i też duży dzieciak z niego i też wysoki 192 :-)

czesc dziewczyny,
pierwszy raz wypowiadam sie na forum bo zazwyczaj czytam wypowiedzi innych.
U mnie ze staraniem się było tak że od maja w sumie zaczelismy ale bez liczenia dni płodnych, po prostu cieszylismy sie soba
We wrzesniu wzielismy slub i zaczelismy sie starac bardziej aktywnie,a przede wszystkim zaczelam pilnowac swojego cyklu. Nigdy nie mialam problemu z regularnoscia cyklu, ale stresowalam sie poniewaz po operacji i zapaleniu wezlow chlonnym jelit porobily mi sie w jamie brzusznej zrosty i moj prawy jajnik w ogole nie funkcjonuje, tzn nie widac go na usg a ja tez nie czuje owulacji z niego.
W grudniu na wizycie kontrolnej (wczesniejsza byla we wrzesniu) okazalo się ze mam torbiel 8 cm i drugia niewiele mniejsza na zdrowym do tej pory i praktycznie jedynym jajniku,wiec od razu dostalam tabletki antykoncepcyjne i mialam je brac 4 miesiace, jednak po 2 tyg. tak mnie bolal ten jajnik ze zdecydowalam sie na laparoskopie,jednak jak pojechalam do lekrza okazalo sie ze torbiel zmniejszyla sie do 4 cm w ciagu 2 tyg!!))
Bralam tabletki przez dwa cykle i 10 stycznia dostalam okres juz bez brania tabsow..
24.01 jajnik zaczal mnie bolec tak jak wczesniej wiec zalamana pojechalam do lekarza 2 dni pozniej myslac ze to znowu torbiel, a po niej ani sladu i lekarz stwierdzil ze mam powiekszona macice i slady po owulacji i peknietym pecherzyku.
Przez kolejne dni bolal mnie jajnik i nawet drugi sie odezwal!!!
Temperatura nie spadla mi do dzisiaj chociaz powinnam dostac wczoraj okres.
Dzis przyszly lekkie plamienia ale okresu nie widac i jutro lece na bete mimo ze testy sa negatywne bo nie wytrzymam tej niepewnosci.......Boje sie ze sobie wkrecilam ciaze...
Proszę, trzymajcie kciuki moze sie uda))
ufff sory za dlugosc![]()

mówie ci czasami mam dość tej gry ale dobrze że każdy ma swój komputer bo byłyby wojny![]()

;-)No dokładnieja myślę, ze Nam po prostu brakuje dzidzi, która zająła by pożyteczniej czas...![]()

Mnie jak nosi po domu to W. mówi pieska weź i na godzinkę idz na spacer
to wtedy mnie już przestaje nosić 
Ja mam 24 a mój M. 30
Tośka Ja niestety ale muszę dzielic się z mężem komputerem,nie chcemy miec dwóch bo w tygodniu i tak się mijamy bo oboje pracujemy więc nie ma problemu z komputerem a w weekendy się dogadujemy
nightrose życzę Ci powodzenia,nie trac nadziei i głowa do góry,fajnie że zawitałaś na forum;-)
Kochane ja zmykam...zabiorę mojego żołnierza z frontu:-)
Miłego pisania i do jutra...