eijf
Fanka BB :)
ja zaczelam 5 cykl staran.co do regularnosci nie moge narzekac bo odkad odstawilam tabletki mam 27-28 dni.pomocne w ustaleniu dni plodnych sa obserwacje sluzu i temperatury.mozesz tez sprobowac testow owulacyjnych ktore wychwytuja wzrost hormony lh (na 24-48 godz przed owulacja).eijf - bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. Oczywiście, że z wami zostanę. W grupie raźniej.
Wiem, że te nasze rozważania czy i kiedy się starać były słuszne i bardzo nam potrzebne. Szczególnie mi ponieważ miałam najwięcej wątpliwości.
Doszłam do tego samego co Ty...o dziecko trzeba się nieźle nastaraća ja taka niecierpliwa jestem. Do tego jeszcze dochodzi ten cholernie nieregularny okres...przez dłuższy czas pojawiał się po 31 dni a teraz płata mi figla ten mój organizm i w zeszłym miesiącu pojawił się 39 dnia echhh.I jak tu dobrze określić dni płodne?
ja tez jestem niecierpliwa.myslalam zreszta ze wystarczy odstawic tabletki i juz bede w ciazy.o starajacych sie parach oczywiscie wiedzialam ale naiwnie myslalam ze mnie to nie dotyczy...
p.s.jesli chcesz mozesz wstawic suwaczek to bedzie nam latwiej wiedziec w jakim dniu cyklu jestes,na jakim etapie,albo w ogole wykres temperatur jesli je mierzysz.no ale na razie zaczekaj po prostu na koniec tego cyklu.moze tym razem sie udalo?
a ja taka niecierpliwa jestem. Do tego jeszcze dochodzi ten cholernie nieregularny okres...przez dłuższy czas pojawiał się po 31 dni a teraz płata mi figla ten mój organizm i w zeszłym miesiącu pojawił się 39 dnia echhh.I jak tu dobrze określić dni płodne?

.