Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak mysle, ze powu pojde i od razu sobie progesteron zbadam...
Ciekawe, czy gin da mi skierowanie na prl...?
zaciekawila mnie dyskusja na ten temat i poszperalam troche w necie. I znalazlam wypowiedz niemieckiego prof Michelmann, ktory jest urologiem i secjalista od leczenia nieplodnosci. Co prawda jest to wypowiedz sprzed 10 lat, ale moze nic sie nie zmienilo od tego czasu...Podobno jak się ma przeciwciała we krwi, to niestety ale juz się poodbno nic nie da zrobić, jak są w śluzie to jakies tam szanse są. Nie znam się na tym, tylko tyle wyczytałam

Jak to nie?! Ja juz dwa razy badalam sie za free ze skierowaniemZ tego co wiem prl jest nie refundowana.
Bo chodze do gina na NFZ...No moze nie tak zaraz;-) Ile to ma byc? 7-8 dni po?Macku a czemu zaraz po ow???
zaciekawila mnie dyskusja na ten temat i poszperalam troche w necie. I znalazlam wypowiedz niemieckiego prof Michelmann, ktory jest urologiem i secjalista od leczenia nieplodnosci. Co prawda jest to wypowiedz sprzed 10 lat, ale moze nic sie nie zmienilo od tego czasu...
Po polsku brzmi to mniej wiecej tak:
Przeciwciala antyplemnikowe w serum krwi nie maja zadnego znaczaenia dla plodnosci. Te w sluzie szyjkowym moga, ale nie musza jej zaburzac. Dlatego przeciewciala te absolutnie nie wykluczaja spontanicznego zaciazenia!
Przeciewciala w ejakulacie moga uniemozliwiac polaczenie plemnika z jajeczkiem przez to, ze zaburzaja mobilnosc i zdolnosc penetracji plemnika. Ale immunologicznie uwarunkowane zaburzenia plodnosci sa mozliwe dopiero przy wynikach ponad 50% (czegos tam).![]()
Jak to nie?! Ja juz dwa razy badalam sie za free ze skierowaniemBo chodze do gina na NFZ...
Nie, z obiazeniem nigdy nie robilam. A Ty chodzisz prywatnie do gina?Naprawdę? A mi ktoś powiedział ostatnio że chyba nie refundują prl, ja zawsze płaciłam. A może to chodzi o tą z obciązeniem. Miałaś taką na nfz?
Witam sie po pracy.
Usiłowałam Was nadrobic ,ale nie dam radyKonca nie widac!!!!
jakies nowe wiesci?????
No moze nie tak zaraz;-) Ile to ma byc? 7-8 dni po?
No moze nie tak zaraz;-) Ile to ma byc? 7-8 dni po?

NIe wiem dokladnie... Ale nie rosnie do samej @? Dlatego gin nie jest w stanie stwierdzic, czy to @ sie zbliza, czy jednak fasolka...Dziewczyny a wy wiecie jak to jest z tym endo???Jak ono sie zachowuje w całm cyklu???Tzn kiedy roznie kiedy spada itp??![]()