Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A co wogole wasi faceci na to ze tyle czasu przesiadujecie na forum??

mój to czasem coś mi tam powie, ale jak on zacznie oglądać jakiś film a ja w tym czasie siedzę na forum to nic nie mówi i najczęściej po niecałej godzinie zasypiaA co wogole wasi faceci na to ze tyle czasu przesiadujecie na forum??

a Ty myślisz,że ja to prasuję , bo lubię?dziewczyny ja to jakas inna jestem hehe bo ja nie prasuje
Prasuję , bo wyprasowane mieści się ładnie do szafy, a jak nie wyprasuję to leży takie zmiętolone aż wylatuje jak drzwi otwieram ;-)
przepraszam ze tak tu naciskam i wypytuje ale czytam wszystko na raty i dopisuje .dla podsumowania:ty mialas cos w rodzaju okresu,potem wyszedl test ale jak mowilas chyba taki niepewny bo linia byla krzywa i teraz na tej tylko podstawie wnioskujesz ze ciaza jest???I nie ciekawi ci jeszcze jeden test??mój to czasem coś mi tam powie, ale jak on zacznie oglądać jakiś film a ja w tym czasie siedzę na forum to nic nie mówi i najczęściej po niecałej godzinie zasypia
a Ty myślisz,że ja to prasuję , bo lubię?Prasuję , bo wyprasowane mieści się ładnie do szafy, a jak nie wyprasuję to leży takie zmiętolone aż wylatuje jak drzwi otwieram ;-)
ja nie prasuje bo jak włoze to szafy to znowu sie pogniecie dlatego prasuje jak mi jakis ciuch potrzebny i od razu zakładam;-)kochana jestes,ale ja juz nie wyrabiam.chyba was rozczaruje ale nie moge tak kazdego wieczora zalegac i czytac po sto stron...przewijam co niekotre informacje a to tez nie jest fajneteż tak robiłam , ale jak mówię tyle się tych łachów nazbierało ,że nic się nie mieści
dobra laski zróbmy przerwe niech eijf spokojnie nadrobi chociażby po łebkach , bo na serio ciężko czytać jak kolejne stronki wskakują