reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

A tak w ogóle to cześć dziewczynki :-):-D:-).

Ale tu wczoraj gorąco było... hihi...

Marzi 55 - słonko - test zdecydowanie za wczesnie. Mi zanim wyszły dwie kreski to najpierw dwa testy pokazały jedną i jak byłam u dr też nic nie wykryła. Więc spoko, jeszcze poczekaj trochę. Oby tylko ta @ nie przylazła :-):-D:-).

Dziewczyny trzymam kciuki za te najbliższe testy :-):-D:-). Dawajcie, dawajcie - będzie mi raźniej :-):-D:-D:-D.

reklama
no właśnie... i znowu to wszystko kurde sprowadza sie do stwierdzenia o wyluzowaniu się, o niemysleniu o tym, itp. itd.:szok: szlak by to trafił... jak tu nie myśleć...
Znowu byłam w toalecie i sprawdzałam co się dzieje...a narazie nico
I oby tak został... - to znaczy to nico na bieliźnie.

A ja tam jeszcze nie znalazłam sposobu na luz - tak jak mówiłam ok. owulacji to zamierzam was na jakiś czas opuścić co by nie myśleć i sie nie nakręcać - ale zobaczymy jak długo bez was wytrzymam:-p

Agapas, a jak Ty się Kochana czujesz...? hmmm tzn. czujecie???:-);-):rofl2:
jutro chyba wizyta u lekarza, nie?

Powiem Ci Kochana, ze nie mogę się już doczekać :-):-):-). Jutro wieczorkiem idę :-):-D:-). Ale jestem podekscytowana i jednoczesnie troche się obawiam...

Ale czuję się bardzo dobrze :-):-)- odpukać - :-):-)tylko wieczorkiem i w nocy jak się przebudzę to czuję napęczniały brzuch i czasem delikatnie mnie pobolewa.

Powiem Ci Kochana, ze nie mogę się już doczekać :-):-):-). Jutro wieczorkiem idę :-):-D:-). Ale jestem podekscytowana i jednoczesnie troche się obawiam...

Ale czuję się bardzo dobrze :-):-)- odpukać - :-):-)tylko wieczorkiem i w nocy jak się przebudzę to czuję napęczniały brzuch i czasem delikatnie mnie pobolewa.

Ojej... jak fajnie...;-)
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę, na pewno wszystko będzie ok!!!:rofl2:
Daj znać... co Ci dr powie, itp.

I oby tak został... - to znaczy to nico na bieliźnie.

A ja tam jeszcze nie znalazłam sposobu na luz - tak jak mówiłam ok. owulacji to zamierzam was na jakiś czas opuścić co by nie myśleć i sie nie nakręcać - ale zobaczymy jak długo bez was wytrzymam:-p

Nawet mi o tym nie myśl...!!!! musisz nas wspierać...:tak::-D a my Ciebie!!!!:cool2:

Dam znać na pewno. Przecież nie wytrzymam żeby się zWami nie podzielić info :-):-):-). Kurcze to forum uzależnia jednak :-D:-D:-D

i to jak... ja juz w robocie to pierwsze co robie to odpalam to forum...
ile mozna gadac o tym samy mezowi... ;-) a tak, skoro my wszystkei chcemy o tym gadac i tego sluchac, to dlaczego nie:szok:

A ja Cię agniesiar rozumiem doskonale. Trzeba dać trochę na luz :-) a na forum żyję się tylko ciążą i starankami a to nie pomaga się wyluzować i trochę zapomnieć o temacie... Sama miałam takie chwile, żeby tu nie zaglądać i nie nakręcać się za mocno, ale oczywiście nie wytrzymałam bo nawet jak byłam nad morzem to okupowałam kompa i pisałam na forum :-D:-D:-D niestety to uzależnia.

Ale jak już sobie odsapniesz trochę Kochana to nie zapomnij tu wrócić :-):-D:-) i oby nie za długo bo będzie Ci potem trudno narobić :-):-):-) a my będziemy tęsknili :-):-)

i to jak... ja juz w robocie to pierwsze co robie to odpalam to forum...
ile mozna gadac o tym samy mezowi... ;-) a tak, skoro my wszystkei chcemy o tym gadac i tego sluchac, to dlaczego nie:szok:

No dokładnie, ja robię to samo :-):-):-) i teraz zamiast pracować to gadam i gadam i gadam... hihi... i co gorsza nie mogę się odczepić :-):-D:-)

reklama
No dokładnie, ja robię to samo :-):-):-) i teraz zamiast pracować to gadam i gadam i gadam... hihi... i co gorsza nie mogę się odczepić :-):-D:-)

buahaaaaa...skąd ja to znam!!!:-D:tak::eek:
a za każdym razem jak wchodzi do mnie jakaś koleżanka to muszę ściemniać....:cool:

Do góry