no jak mi wyjdą dwie krechy to pierwszą rzeczą jaką zrobię jak już euforia nieco opadnie to wejde na forum heheZobaczymy - a ja z całego serducha życzę tobie dwóch kreseczek i to już za 3 dni.
Ja jeżeli będę testować to za 6 dni- więc być może pierwsza mi powiesz udało się!!!!!!!!!!!
i bardzo dobrze, zuch dziewczyna!:-)martilla-to wlasnie robiejuz nawet temperatury nie chce mi sie mierzyc,robie to bardziej z przyzwyczajenia i dlatego ze i tak wstaje ale w weekend nie nastawiam budzika.tak czy tak sie przytulamy i zobaczymy.Jak na razie nie panikuje i mysle ze nic nie dzieje sie bez przyczyny.co ma byc bedzie.jak sie wypytuje znajomych kiedy zaszli to czesto slysze 10-12 mc.tak wiec jak na razie luz tym bardziej ze pojawily sie ine sprawy o ktorych musze myslec.np.kupno domu,zalatwianie papierow itd.Pewnie ze te dni przed sama @ nie sa mile ale naprawde teraz czuje sie wyluzowana i w glowie pojawilo sie cos innego.Wazne by kiedys sie po prostu udalo.
czasem brak objawow to dobry objaw. poczekaj cierpliwie do dnia testowania i wtedy sie okazetrzymam kciuki!!
dzięki, dzięki :-) test zrobię w niedziele czyli jeszcze 2 dni , dłuuuuży mi się jak nie wiem co