aslowik78
Fanka BB :)
:-( witam się z rana i niestety @ brak a test chyba był wadliwy bo rozmazal sie w polu na różowo i w punkcie c pojawiła się przerwana JEDNA krecha a objawów jakichkolwiek nie mam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-( witam się z rana i niestety @ brak a test chyba był wadliwy bo rozmazal sie w polu na różowo i w punkcie c pojawiła się przerwana JEDNA krecha a objawów jakichkolwiek nie mam![]()
ja wiecej 'objawow' mialam kiedy wydawalo mi sie ze jestem w ciazy a nie bylam.w cyklu w ktorym sie udalo tez nie mialam czegos co spowodowaloby bym uwierzyla ze jestem w ciazy .w sumie niby tych objawow nie ma az do zagniezdzenia a to trwa kilka dni jak wiadomo od zaplodnienia choc z drugiej strony nie wierze ze nic sie nie dzieje.Ja np. od 5 dpo czulam podbrzusze i jajniki.delikatnie bo delikatnie ale czulam...szczegolnie pachwiny.pare razy jak szlam to wydawalo mi sie ze sobie cos naciagnelam.w kadzym razie te pachwiny zapadly mi w glowe.A czy coś się czuje odnośnie fasolki zanim potwierdzi się testem. Ja się czuję bardzo normalnie nic nadzwyczajnego, ale mam nadzieję, że jest nas już dwoje...
![]()
A po co odrazu takie czarne scenariusze?? Głowa do góry wkońcu się uda. Polecam mały wypad w góry na odstresowanie- podobno działaa tak... staram się mieć dobry humor... ale siebie rpzecież nie oszukam... mam czarne myśli, ze co jesli nie bedziemy mogli mieć dzieci???![]()
Ja radze powtórzyć test, trzymam mocno kciukasy:-( witam się z rana i niestety @ brak a test chyba był wadliwy bo rozmazal sie w polu na różowo i w punkcie c pojawiła się przerwana JEDNA krecha a objawów jakichkolwiek nie mam![]()
Wyobrażam sobie jak Ci ciężko, ale i ty również doczekasz się swojej małej pociechy. Zanim zajdziesz w ciąże warto się porządnie zatroszczyć o swoje zdrowie. Życzę powodzeniadobry wieczor wszystkim Staraczkom,
tak tu do Was moje drogie zagladm co by znalesc chwile wytchnienia i moze czegos pozytywnego...jakos ostatnio ogarnal mnie smutek...tak kurcze sie porobilo, ciagle klopoty z pecherzem i zamiast sie starac o babika to ja lykam jakies prochy,eh...moje zdrowie czesto szwankuje i czesto sobie mysle ze nie wiem czy jesli woogle keidys zajde w ciaze to moj organizm podola trudom tego stanu i tak mnie to zlosci kurczeeee...a tu jeszcze w najblizszej rodzinie meza urodzilo sie dzieciatko - ma juz ponad 3 tygodnie - taka sliczna malenka...wlasnie szukamy fajnego prezentu dla niej i to wszystko,te sklepy te ciagle rozmowy o malej w rodzinie, a mnie jakos tak az cos sciska w serduchu...
chiara1 - fajne musi byc takie domowe przedszkole;-)
pozdrawiam wszsytkie staraczki i mam nadzieje do "zobaczenia":-)milej nocki:-)no i staranek