reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witajcie, jak po Swietach? mnie cos ostatnio męczą wzdęcia, okropne uczucie!
poza tym temp sie utrzymuje powyzej 37, a od dzis strasznie bola piersi.... test chyba zrobie jutro lub w poniedzialek

reklama
Marulka to zaciskaj kciukasy za nas:tak: Oj to dajesz M niezle popalić:tak:
Martuskaa jak zatestujesz to pisz co i jak!!! Życzę dwóch tłustych krech:tak:

http://www.pajacyk.pl/

Drogie Mamy!
Jesli codziennie lub czesto masz wlaczony komputer, kliknij tez na brzuszek pajacyka w powyzszym linku.
Nas takie klikniecie nic nie kosztuje, a kazde klikniecie to pomoc dzieciom; sponsorzy placa na rzecz pajacyka za kazda odslone i klikniecie

Pozdrawiam serdecznie, i nie zapomnijcie, codziennie pomoz i kliknij!

Maćku jak możesz to napsiz jeszcze jak to jest z okresem okołoowulacyjnym Czy śluz pojawia się przed owulką, w trakcie a po od razu znika tak???

hej wieczornie

kerna ...bedziemy sie starac dopiero od lutego :sorry: odstawilam tabsy z koncem listopada, w grudniu juz nie bralam... Nasluchalam sie, ze plod moze byc uszkodzony, albo moga wyjsc blizniaki (czego sie boje) ... wole odczekac troche :sorry:

pozdrawiam Was wszystkie i milej nocy.
Odezwe sie jutro, mam nadzieje ze nie bede Wam babeczki przeszkadzac :sorry:

Witam!

test już mam i to podobno dobry także za testuję bo chcę mieć pewność na czym stoję a tak biję się z myślami :-(
za testuję jutro rano i dam wam znać jak wyszedł test.

Dziękuję za wszystkie podpowiedzi i sugestie:)

Trzymam kciuki za teścik pozytywny.

Ja to mam dziś małego doła, znów w pracy, głowa mnie pobolewa, owu nadciąga a M nie będzie, Sylwester w pracy bez M i wogóle jakoś mi smutno :sad:

reklama
Do góry