reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

oj kobietki ale naskrobalyscie ale jeden temat mi sie spodobal ciekawe miejsce na fiku miku ;-) no to moze ja dodam cos od siebie najdziwniejsze miejsce tio folia do pomidorow na dzialce jakiichs dzialkowiczow hihiih a najfajniej dla mnie bylo latem w lesie na masce hihihi a wszedzie wokolo lataly swietliki wiec bylo bosko sexi goraco i romantycznie jednoczesnie :-D:-pnikt o tym niewioe wiec wy kobietki jestescie jedyne :zawstydzona/y: bo was bardzo lubie :tak:

reklama
oj kobietki ale naskrobalyscie ale jeden temat mi sie spodobal ciekawe miejsce na fiku miku ;-) no to moze ja dodam cos od siebie najdziwniejsze miejsce tio folia do pomidorow na dzialce jakiichs dzialkowiczow hihiih a najfajniej dla mnie bylo latem w lesie na masce hihihi a wszedzie wokolo lataly swietliki wiec bylo bosko sexi goraco i romantycznie jednoczesnie :-D:-pnikt o tym niewioe wiec wy kobietki jestescie jedyne :zawstydzona/y: bo was bardzo lubie :tak:

Wow Żabka ta maska samochodu i swietliki to faktycznie kuszące! ;-)

Wow Żabka ta maska samochodu i swietliki to faktycznie kuszące! ;-)
no a najlepsze jest to ze wybralismy sie tylko na przejazdzke :-p i jak zaczynalismy ten tegoi to niebylo swietlikow dopiero jak zeczelismy to zaczelo sie ich pojawiac coraz wiecej az wkoncu byly wszedzie wokol nas poprostu super przezycie i ten numerek zaliczam jako najlepszy i najwspaniualszy bo to bylo magiczne zycze takiego przezycia kazdej z was :tak:

To widze, ze niezle branie masz:tak: Mozna sie dowartosciowac, co?
Na mnie to akurat wrażenie robią tylko komplementy od M, bo ja to na facetów jakies uczulenie mam. Zmieńmy temat, bo z tego "powodzenia" to częściej mam złe doświadczenia niz te dobre>

A jeżeli chodzi o kompleksy to ja sobie nimi głowy nie zaprzątam jestem jaka jestem i już,
otrzeżwiłam się po 4 latach życia kompleksami w liceum. potem stwierdziłam, że zamiast się cieszyć fajna paczka co dzień wymyślałam sobie nowy problem.

Ostatnia edycja:
no a najlepsze jest to ze wybralismy sie tylko na przejazdzke :-p i jak zaczynalismy ten tegoi to niebylo swietlikow dopiero jak zeczelismy to zaczelo sie ich pojawiac coraz wiecej az wkoncu byly wszedzie wokol nas poprostu super przezycie i ten numerek zaliczam jako najlepszy i najwspaniualszy bo to bylo magiczne zycze takiego przezycia kazdej z was :tak:

Wow aż ci zazdroszczę, u nas nie ma świetlików.
A wogóle gdzieś słyszałam że swietliki żyja w czystych miejscach, taki ekologicznych jak by to powiedzieć.

reklama
Do góry