reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

MACKU dzieki to chyba zostawie tak jak jest z samanotatka najwyzej niechc sie babki domyslaja hnihihihihi bo ja to sie calkiem pogubilam w tym cyklu z tym sluzem:baffled:

reklama
To dobrze. Mialam juz okazje pracowac w kilku szkolach i roznie to bywa: zawisc, wyscig szczurow itp. A w jednej to w pokoju nauczycielskim spotykalam tylko woznego i sprzataczki:-D
To ile ty masz latek? Bo ja też juz trochę pracuję w szkole, ale to moja druga praca- wtedy to była inna dziedzina.

To ile ty masz latek? Bo ja też juz trochę pracuję w szkole, ale to moja druga praca- wtedy to była inna dziedzina.
W tym roku skoncze 26 lat. Pracuje czwarty rok. W obecnej szkole pracuje od poczatku, a poza tym co roku bralam sobie jakas dodatkowa (czyli w sumie 4 rozne szkoly). W tym roku juz mi sie nie chcialo - troche z lenistwoa, troche z szacunku do samej siebie;-) Bo jak sie pracuje w dwoch szkolach to ma sie dwa razy tyle na glowie, bez wzgledu na to, ile ma sie godzin. Wiec sobie odpuscilam...

W tym roku skoncze 26 lat. Pracuje czwarty rok. W obecnej szkole pracuje od poczatku, a poza tym co roku bralam sobie jakas dodatkowa (czyli w sumie 4 rozne szkoly). W tym roku juz mi sie nie chcialo - troche z lenistwoa, troche z szacunku do samej siebie;-) Bo jak sie pracuje w dwoch szkolach to ma sie dwa razy tyle na glowie, bez wzgledu na to, ile ma sie godzin. Wiec sobie odpuscilam...
Święte słowa najwyższy czas pomyśleć o sobie bo jak nie teraz to kiedy prawda?:-)Młodziutka jesteś ja o 3 lata starsza od Ciebie.

Czy jest jeszcze ktoś oprócz nas aktywny na forum?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja tez tu jestem :-D tak sobie siedze i patrze co piszecie ja nauczycielka niejestem i chyabz was najmlodsza jestem :tak: wiec w temacie szkol sie niewypowiadam hihihi ale na forum siedze codziennie

Ja nigdy nigdzie inadziej nie pracowalam. Poza krotkimi epizodami w sklepie na zastepstwie - to zdecydowanie nie dla mnie:no:
Nie było tak źle tam ale tydzień pracy bardzo długi bo 48 godz. tygodniowo i zmiany oraz zakończenia miesiąca i w sumie nie było mnie w domu więc jak urodził się synek to sie przeniosłam aby mieć dla niego więcej czasu.

ja tez tu jestem :-D tak sobie siedze i patrze co piszecie ja nauczycielka niejestem i chyabz was najmlodsza jestem :tak: wiec w temacie szkol sie niewypowiadam hihihi ale na forum siedze codziennie
To rzuć jakiś ciekawy temat- byle nie na temat naszy problemików.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry