reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Kerna no cóż ja cały czas atrakcje niestety. Plamienia nadal mam od czasu do czasu i nadal jestem na podtrzymaniu ale dzidziołek rośnie i mam nadzieje, ze jest zdrowy o tym sie dowiem jutro o 9:)
Mdłosci prawie nie mam chyba, ze maz sie wyperfumuje jednymi perfumami, albo umyje sie plynem pod prysznic , którego nie toleruje wiec musielismy mu kupic inny :)
Jem dosłownie wszystko a z wago cały czas spadam:( teraz na -5 kg
jedyne co sie mnie trzyma to nocna zgaga i to, ze nie umiem zasypiać wierce sie po 2-3 h a ootem padam i pie do 11:(
Na razie mam l4 leżące i nic sie raczej nie zmieni, na dodatek maz ze mna był na usg wiec lekarka mu dała wskazówki i teraz chodzi wyziela mi czas na komputer bo za duzo siedze a mam cąły czas leżec bo sie okazało, ze widziąła na usg cień kolo łożyska wiec mozliwe, ze albo sie nie przytwierdziło, albo sie odkleja, albo to nic poważnego.Ale mąż - dowódca domu chodzi i mnie pilnuje;-)

popieram szefa :-D niech pilnuję:-D
a tak poważnie duzo zdrowia życzę mamie i fasolce, oby dobrze rosła...

a ja sie zastanawiam dlaczego mi suwaczek 1 dzien dluzszy cyklu naliczyl.... sprawdzialam dokaldnie i wpisalam 5 lutego jako 1dc i wiadomo ze dzis jest 4 a on pokazuje ze 5...:confused: dobra, niewazne:-)

A powiedzcie mi dziewczyny jak jest z badaniem beta HCG - czy lekarze tez wysylaja na te badanie? Czy to raczej kobiety sobie same funduja, aby sprawdzic, czy wsio oki? I czy na to dostaje sie w ogole skierowanie?

a po co Ci to? Maćku to hormon ciążowy jak nie jestes w ciązy to go po prostu nie ma. Chyba, ze chodzi Ci o drożność jajowodów

popieram szefa :-D niech pilnuję:-D
a tak poważnie duzo zdrowia życzę mamie i fasolce, oby dobrze rosła...

Nie dziekuje, zeby nie zapeszyc:-D

kochaniutkie dopiszcie mnie do tej listy, ja teraz jestem w trakcie 11 cyklu, czytam was bardzo często ale wybaczcie że rzadko będę pisać, teraz mam dużo pracy i niewiele czasu ale zaglądam do was kilka razy dziennie buziaczki dla was

Dziewczyny, a ja myslicie, czy w dniu, w ktorym bede miala robiona droznosc wypisaliby mi w szpitalu zwolnienie na ten jeden dzień?

Robin rob badania bo to chyba wszystko wyjasni i przede wszystkim nie zostawiaj tego tak jak jest, super ze dzialasz a i wizyta u innego gin nie zaszkodzi
ja tez mam w planach przejsc sie do innego ale to chyba w marcu jakby teraz sie nie udalo.... w tym cyklu postanowilam porobic badania, powspomagac sie testami owu i zobaczymy..... bo jak wyniki badan wyjda niecikawie to juz bede wiedziec gdzie lezy przyczyna.... choc mam nadzieje ze nic zlego sie nie dzieje a w koncu ten cykl bedzie owocnym bo chcialabym 8 marca zobaczyc 2 kreseczki:-)
w ogole jakis dziwny @ mam, ostatnio trwal 5 dni plus 1 dzien plamienia a dzis dopiero 4dc z czego dzisiejszy i wczorajszy to delikatne plamienie, a dzis nawet to raczej brazowe:confused:
a ty kochana zrobilas test ciazowy??bo to niewyglada na normalna @ moze dzidzia jest a to tylko plamienia

reklama
Do góry