reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Czyli byłoby super, bo u mnie na chorobowym wychodzi się jeszcze lepiej niż jak się pracuje, bo mamy jakiś tam dodatek chorobowy;). A zrezta zobaczy sie jak to bedzie. Jutro dzwonie i umawiam sie na zabieg.

czeka mnie jeszcze test po stosunku. Czy ktoras z Was wie ile ta przyjemnosc kosztuje?;-)
nie wiem bo z tą przyjemnością jeszcze do czynienia nie miałam
Zabka tak od teściowej to się nie da.
Ona nie jest zła tylko te rozmowy o chorobach a w wakacje opowiadała jak jeden umierał mówię ci normalnie sie rozbeczałam, jak ja to słucham i i otym że będzie źle to mówię ci mówię do M po co mieć dziecko drugie jak tak będzie ...
wiem, że to głupie ale jak tyle sie tego nasłuchasz to w końcu juz wierzysz w to i sie boisz:confused:

reklama
nie wiem bo z tą przyjemnością jeszcze do czynienia nie miałam
Zabka tak od teściowej to się nie da.
Ona nie jest zła tylko te rozmowy o chorobach a w wakacje opowiadała jak jeden umierał mówię ci normalnie sie rozbeczałam, jak ja to słucham i i otym że będzie źle to mówię ci mówię do M po co mieć dziecko drugie jak tak będzie ...
wiem, że to głupie ale jak tyle sie tego nasłuchasz to w końcu juz wierzysz w to i sie boisz:confused:
ee ja tam mojej staram sie nieslucha i robic po swojemu co czesto konczy sie klutnia jak nierobie tak jak ona chce ale ja mam ciety jezor i niedam sobie w kasze dmuchac za dlugo dawalam tu soba pomiatac i rzadzic:wściekła/y:nawet dzis dobitnie zapytala przed obiadem "czy MOJ SYNEK jeszcze spi?" juz chcialam jej odpowiedziec "tak MOJ MAZ jeszcze spi " ale ugryzlam sie w jezyk bo niechce sie denerwowac teraz jak sie staram

nie robilam bo ciazy nie ma... 2 dni mialam @ normalna a 2 dni plamienie.... poza tym brak jakichkolwiek objawow wiec to tylko @ taka dziwna
to ty lepiej dla pewnosci zrob:tak: bo to roznie bywa:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ee ja tam mojej staram sie nieslucha i robic po swojemu co czesto konczy sie klutnia jak nierobie tak jak ona chce ale ja mam ciety jezor i niedam sobie w kasze dmuchac za dlugo dawalam tu soba pomiatac i rzadzic:wściekła/y:nawet dzis dobitnie zapytala przed obiadem "czy MOJ SYNEK jeszcze spi?" juz chcialam jej odpowiedziec "tak MOJ MAZ jeszcze spi " ale ugryzlam sie w jezyk bo niechce sie denerwowac teraz jak sie staram
ja też czasem coś powiem ale nie chcę sie kłocić bo wtedy mój M będzie między młotem a kowadłem i po prostu szkoda mi go.
Żegnam się do jutra

reklama
Do góry