izus180584
Fanka BB :)
Witam Wszystkie panie!!
Czy któras z Was testuje 25,02?:-)
Czy któras z Was testuje 25,02?:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ja mieszkam w fordonie więc dla mnie to jak u siebie ;-) w obok w wieżowcu to moi teściowie to w razie czego wyskoczę na kawkę;-)ja bylam o 15tej i było juz z 10 kobiet![]()
ja mieszkam w fordonie więc dla mnie to jak u siebie ;-) w obok w wieżowcu to moi teściowie to w razie czego wyskoczę na kawkę;-)
a jakie jeszcze badania tam robiłaś? coś z krwi?
Bo te PCT to chyba jak wyjdą przeciwciała nieprawidłowe?
Kochana mam pakiecik z LUX MEDU i duzo badan mam za darmo.zakres świadczeń masz na myśli jakąś kartę?

a który wariant masz ?? ja mam za 68 zł tez w lux medzieKochana mam pakiecik z LUX MEDU i duzo badan mam za darmo.
Mam gdzies to wszystko ładnie napisane,ale gdzies sie zgubiło![]()
a który wariant masz ?? ja mam za 68 zł tez w lux medzie

Hmmmmm
Nie wiem nazywa sie chyba "super"
A Twoj jak sie nazywa?
mam wszystkich specjalistów i wszystkie badania w pakiecie 
no mam nadzieje że bedziemy miały upragnione dwie kreseczki;-)dzięki kochana jesteś, ja będę dopingować tobie i mam nadzieje że będziemy razem się cieszyć z upragnionych dwóch kreseczek;-)
Kochana mam pakiecik z LUX MEDU i duzo badan mam za darmo.
Mam gdzies to wszystko ładnie napisane,ale gdzies sie zgubiło![]()
Pakiet rozszerzony 2amam wszystkich specjalistów i wszystkie badania w pakiecie
![]()

to jest ekstra rozwiązanie...ja mam medicover więc podobny komfort i też ostatnio szukałam zakresu, w końcu wysłałm do nich maila i przysłali mi jeszcze raz...
Mam pytanko czy ołacasz Lux med sama czy firma Ci sponsoruję? Bo chciałabym w przyszłości sobie wykupić i zastanawiam się czy mozna prywantnie?