reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Gratuluję tym co ujrzały II przepiękne kreseczki iżycze Nam wszystkim takiego pięknego widoku.
Ja mój teścik z dwiema kreseczkami mam schowany juz dwa lata i nieraz sobie na niego patrzę może sie tak na niego napatrze że niedługo zobacze nowe II kreseczki.
Tośka ty to masz cierpliwość!podziwiam!

Gratuluję tym co ujrzały II przepiękne kreseczki iżycze Nam wszystkim takiego pięknego widoku.
Ja mój teścik z dwiema kreseczkami mam schowany juz dwa lata i nieraz sobie na niego patrzę może sie tak na niego napatrze że niedługo zobacze nowe II kreseczki.
Tośka ty to masz cierpliwość!podziwiam!

Raczej nie nazwałabym tego cierpliwością :-) to permanentne tchórzostwo jest :-D boje się zobaczyć test z jedną krechą dlatego przeciągam temat do bólu hihihi

Żabka i Pajka dziękuję za stronki :tak:
TośkaTośka no aparat rewelacja,jestem bardzo zadowolona,jak na razie tak tylko sobie pstrykam i czytam 200 stron instrukcji :tak:

hehe czytaj czytaj mi pies pogryzł polską instrukcję do mojego sony jak był mały i teraz została mi po niemiecku tylko hehe bo czeskiego francyskiego itp to ja nie znam :-D

reklama
Do góry