maćku
Moderatorka
To jesli owulka faktycznie wtedy byla to termin @ przypada najpozniej za jakies 5 dni...pozytywny test owu wyszedł 24 lutego, czyli 11 dni temu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jesli owulka faktycznie wtedy byla to termin @ przypada najpozniej za jakies 5 dni...pozytywny test owu wyszedł 24 lutego, czyli 11 dni temu.
WITAM SIE SOBOTNIO
ja mam jakis dzisiaj chyba zły humorekehhh nie umiem sie zdecydowac na lekarke prowadzącą i chyba to mnie drażni
![]()
Moj M tez nie uznaje swojej macochy i tez rozmawiamy z nia tylko z grzecznosci. Bo tak wlasciwie ona nie ma nic do powiedzieniaCale dnie siedzi przed TV, spija kawe i pali fajka za fajka. A jak sie jej spytac o czym rozmawiaja w TV to ona nie wie
Mama mojego M tez zmarla na raka, ale dawno i ja jej juz nie poznalam.
A to wypytywanie Was o kase to moim zdaniem wina innych emigrantow. Bo wielu z nich opowiada bajki, jak to za granica kasa z nieba leci... Chca sobie chyba w ten sposob dodac, albo ukryc, ze wyjazd to jednak nie byla najlepsza decyzja. I jak sie poslucha raz, drugi, ze za granica sie zarabia niesamowite kokosy to pozniej ma sie takie a nie inne wyobrazenie...![]()
Cześć dziewczyny
Tak jak myślałam wyszła jedna krecha .
Teraz czekam na @ mam nadzieję ze szybko przylizie
Miłego dzionka życzę
a któego idziesz do ginka oglądać fasolkę ?!? 15 ?
No właśnie wczoraj wyczytałam na forum że ta faza po owulce trwa zawsze 14 dni (lutealna)...tylko czy to była owulka, bo mnie się wtedy nie wydawało. Ale czekam cierpliwie, choć już mi tej cierpliwości zaczyna brakować.To jesli owulka faktycznie wtedy byla to termin @ przypada najpozniej za jakies 5 dni...
no własnie jestem taka jakas rozlazła dzisiajA nie miałaś już jakiejś wybranej ? Nie trać humoru !!!
a witam witam i oz tesciki pytam haha

Witejcie Kobietki!!!
Tośka opowiadaj jak było na striptizie ?!?
Svensonka a gdzie Ty się wczoraj cały dzień podziewałaś ?
mój W. do domu chciał jechać 
przed braniem clo zawszeNo właśnie też mi tak mówił, ale z tego co widzę i czytam to raczej wiele dziewczyn dostaje w normalnych cyklach @, chyba że już wcześniej miało rozjechane cykle.
pozytywny test owu wyszedł 24 lutego, czyli 11 dni temu.
A zawsze miałaś cykle 28 dni ?
to koniecznie czekamy na fotke z usgtak 15 na 11:30