Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to napewno zaczarowana pozytywna data haha
Kochana nie doczekaliśmy się golaskówmój W. do domu chciał jechać
Dzisiaj moje drogie dzien 2 bzykoteki może się uda![]()
spoko oko nasze testy tez juz napewna sa juz w drodze ale napewno wyslane zwyklym listem bo za freee byla wysylka jak tylko do mnie dojda odrazu dam ci znac na ggha ha i znow mi sie pomieszalo myslalam ze to twoja mama juz wyslala haha
a to jej kolezanka jej wyslala haha
a mnieczekaja miesiace z testami owu zanim wykorzystam te ciazowe
bo owulki niemam tak gin wybadal....
u mnie jesli fasolka by była gin i tak zapewne nic nie zobaczy bo za wcześnie.
spoko oko nasze testy tez juz napewna sa juz w drodze ale napewno wyslane zwyklym listem bo za freee byla wysylka jak tylko do mnie dojda odrazu dam ci znac na gga mnieczekaja miesiace z testami owu zanim wykorzystam te ciazowe
bo owulki niemam tak gin wybadal....
![]()
dzis dzien spodziewanej @
test zrobiony
jedna czerwona krecha
tyle ze @ nie ma..
boli mnie chyla zoladek...
No to nic sie laseczka nie przyznajesz!!!!!!!!!!!!!!!11
gratulacjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
spoko jak juz beda u mnie to za pare dni do ciebie doja bo ja wysle odrazu w ten dzien co dostane zeby szybko do ciebie doszlySpoko najgorsze jest oczekiwanie swira dostane hehe
szkoda ze ja mojegoi niebede mogla zuzyc
ja juz tez chce fasolke a tu tyle czekania jeszcze przede mna :-(:-(dzis dzien spodziewanej @
test zrobiony
jedna czerwona krecha
tyle ze @ nie ma..
boli mnie chyla zoladek...
Svensonka masz tą samą datę i godzinę wizyty co ja a z tego co kojarzę to chyba jeszcze dwie dzieczyny idą do gina 15 marca.
Ja chyba wybrała bym tą pierwszą skoro już wszystko ustaliłyscie. A dlaczego chciałaś ją zmienić?