87zabka
Fanka BB :)
kurde niemam tvn tylko tescie maja na dole u siebie bo maja cyfrowy polsat a ja mam tylko 4 podstawowe programyNormalnie leci na tvn...w soboty o 20, ale można oglądać jeszcze na vod.onet.pl !
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurde niemam tvn tylko tescie maja na dole u siebie bo maja cyfrowy polsat a ja mam tylko 4 podstawowe programyNormalnie leci na tvn...w soboty o 20, ale można oglądać jeszcze na vod.onet.pl !
kurde niemam tvn tylko tescie maja na dole u siebie bo maja cyfrowy polsat a ja mam tylko 4 podstawowe programy![]()
no mi wlasnie instaluje sie ta wtyczkaAle w necie też możesz obejrzeć...właśnie na tym vod.onet.pl
Ja nie praktykowałam bo brakuje mi jakiś tam wtyczek, ale normalnie to można.
no mi wlasnie instaluje sie ta wtyczka
Jak bedziesz chciala obejrzec to wyskoczy info, co trzeba zainstalowac z odnosnikiemA skąd ją pobierasz ?!? To może też ją zainstaluje.
no odrazu wyskoczylo ze trzeba pobrac wtyczke to kliknelam ale net mi za bardzo muli i nawet jak sciagnelam to sie film niewlacza sproboje obejrzec jutroA skąd ją pobierasz ?!? To może też ją zainstaluje.
Z tego co wiem to nastepna powinna byc w srode...Kobietki jak zrobie jutro betkę to następny raz kiedy się robi ? w jakim odstępie czasu ?
chyba co 2 dni sie podwaja jesli chcesz sprawdzic czy prawidlowo rosnie ale lepiej niech sie wypowiedza bardziej doswiadczone bo u nas w moim zadupiu nawet nierobia tego badaniaKobietki jak zrobie jutro betkę to następny raz kiedy się robi ? w jakim odstępie czasu ?