Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no jak gdzie bociany by musialy byc a nie inne zwierzaki bociana niema zadnego to skad te fasolki maja sie brac hihihihihi;-)żyraf pełno a gdzie ten wysyp fasolek?
ja jestem
ale z nędznym humorem
![]()
ciężko mi dzisiaj na serduszku jakoś:-( nie umiem odgonić od siebie "tych" myśli brakuje mi sił troszkę, nie widzę sensu w tym wszystkim
![]()
ciężko mi dzisiaj na serduszku jakoś:-( nie umiem odgonić od siebie "tych" myśli brakuje mi sił troszkę, nie widzę sensu w tym wszystkim
![]()
A ja również łapię jakiegoś nerwa, chciałabym żeby ta wizyta odbyła się jutro...żeby mi ginek powiedział że dzidzia uwiła sobie gniazdko tam gdzie powinna i wszystko jest ok. Ale nic jeszcze tylko jutro i w środę rano już się z nim spotkam... Będę jeszcze apelować o kciukasy &&&, ale w tym temacie przypomnę się jutro ;-)

mój W. nie mógł mnie dobudzić 
dziewczynki głowa do góry - będzie dobrze musi być
a ja sobie walnęłam 2 godzinną drzemke :-) tak mnie jakoś siekłomój W. nie mógł mnie dobudzić
![]()

dziewczynki głowa do góry - będzie dobrze musi być
a ja sobie walnęłam 2 godzinną drzemke :-) tak mnie jakoś siekłomój W. nie mógł mnie dobudzić
![]()