reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Sailor_Moon tak jak mówisz ja cały czas czuję się na 20!!!! tylko po moich dzieciach widzę, że czas płynie....

czasami jak mówię, że mam dwójkę dzieci 7 i 6 lat to wszyscy pytają ile miałam lat jak ich urodziłam? 16??? a ja miałam 23 i 24 lata :) więc nie tak zupełnie wcześnie.... choć wśród naszych rówieśników byliśmy brani za nienormalnych... ślub braliśmy w 2004 roku mając 22 lata i nie musząc... a jak już się na dziecko zdecydowaliśmy to już w ogóle.... ja niczego nie żałuję... dzieci to cały mój świat.... i to ich już mając rozwinęłam swoją karierę zawodową i zostałam kierownikiem regionalnym... można? pewnie, że TAK :-)

ja chciał czy nie chciał muszę brać sie za robote 12 a ja jestem w polu ze wszystkim..... za 3 godziny maż wraca a żona i dom w rozpadzie :-D:-D
Sailor jaki awatarek ta tajemniczość pod welonem :))

hej ja na szybko z telefonu ;))
co do roznicy wieku too ja jestem starsza od meza 2dni haha ;dd
dzis nie mierzylam temp eh trudno, za tydzien sie staramy i tyle, a jakij firmy macie testy owulacyjne ??

Czarni zbierałam się ze zrobieniem avatara już ze 2 tygodnie ale jakoś mi się nie chciało, a dzisiaj mnie naszło. Tak jeszcze rozmyslam nad tym moim cyklem. Wyczytałam, że ostatni dzień śluzu z jego objawami płodnosci to szczyt sluzu i poprzedza on o 1 dzień owulację. W takim razie u mnie wypadła by ona 19 dc a więc okres powinien być ok 33 dc przekładając na kalendarz 24 kwietnia....i co o tym wszystkim mysleć...może zainwetuję w monitoring...:confused2:

no a ja jak sie wreszcie wyszykowałam na spacer to się tak zachmurzyło, że zaraz będzie padać, ach ja głupia uznałam że najpierw trzeba kuchnię posprzątać.
Ja mam testy owulacyjne z allegro te paskowe najtańsze i z apteki testy LH i te u mnie się bardzo dobrze sprawdzają, więc tych z allegro już nie kupię.
My mieliśmy w planie zjeść dzisiaj na mieście wracając ze spaceru, a teraz to kompletnie nie wiem co zrobię jak zaraz lunie;)
A gościa od internetu dalej nie było więc wyjść nie możemy.

Czarni zbierałam się ze zrobieniem avatara już ze 2 tygodnie ale jakoś mi się nie chciało, a dzisiaj mnie naszło. Tak jeszcze rozmyslam nad tym moim cyklem. Wyczytałam, że ostatni dzień śluzu z jego objawami płodnosci to szczyt sluzu i poprzedza on o 1 dzień owulację. W takim razie u mnie wypadła by ona 19 dc a więc okres powinien być ok 33 dc przekładając na kalendarz 24 kwietnia....i co o tym wszystkim mysleć...może zainwetuję w monitoring...:confused2:

Sailor jak się wahasz o jakieś dwa trzy dni, to myślę że inwestowanie w monitoring nie ma sensu, poprostu w okolicach tych dni trzeba się starać, bo te że podczas monitoringu wyjdzie Ci że miałaś owulację 19 dc to nie znaczy że w kolejnym cyklu też tak będzie.

bojku jak ten czas leci chciałam ubrać Oliwce sukieneczkę i ze wszystkich wyrosła :-( masakra już nawet nie mam gdzie tych ciuchów upychać tak bym chciała miec brzuszek i wiedziec co bedzie by móc cos z tymi ciuchami robic.....
nie obejrzę sie a na nią będą dobre moje ciuchy.....

reklama
Czarni a jakbyś miała wybór wolałabyś jako drugie chlopca czy dziewczynkę ,?:-)

bzibzioczku może masz racje...i tak własnie na moim przykładzie widać, że robic testów przed @ nawet 1 dzień nie ma co bo owulka może być później i tylko się czlowiek rozczaruje. Oj czemuz ja taka niecierpliwa jestem :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry