reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Czarni a jakbyś miała wybór wolałabyś jako drugie chlopca czy dziewczynkę ,?:-)

bzibzioczku może masz racje...i tak własnie na moim przykładzie widać, że robic testów przed @ nawet 1 dzień nie ma co bo owulka może być później i tylko się czlowiek rozczaruje. Oj czemuz ja taka niecierpliwa jestem :-)

Ja w tym cyklu postaram się przeczekać jeśli mi się będzie spóźniać, ale rozumiem Cię bo nie zawsze mi się to udaje, ja mam termin na 24, a mój wykres całkiem podobny do Twojego: Obserwacja cyklu - enpr.pl

he he mi zawsze szkoda tych ciuszków gdybym mogła to bym z rozmiaru na rozmiar kupowała to samo :-p
Sailor co do płci gdybym mogła to bym wybrała dziewczynkę raz ze wszystko dla niej mam :)
2 nie miałąbym problemu ze spaniem bo jak jest dziewczynka i chłopiec to wole by spali osobno a ja jak na razie nie mam miejsca na jeszcze jedno duze łuzko a Oliwia śpi na duzej kanapie wiec we dwie by sobie tam spały no i z pokojem bym nie miała problemu bo by obie były zadowolone z tego co tam jest i ogólnie sama mam 3 rodzeństwa i najlepiej dogaduje sie z siostrą niż z braćmi ale jak bedzie chłopiec to bedziemy wtedy kombinować by było dla każdego dobrze :)
jaka u mniesie pogoda zrobiłą jak cieplutko praiwe 20 stopni :)) i słoneczko:)

Groszku zrób herbatki z imbirem pomaga na przeziębienie. Sama ją dzisiaj piję w bo coś mnie drapie w gardle.

Czarni ja tez chciała córeczkę ale chłopczyka tez bardzo pokocham :tak:

hejka!

ja dziś wstałam przed 10! teraz się średnio czuję..zrobiłam sobie spacerek do apteki i mam ten duphaston, zastanawiam się czy mam go na dziś wieczór wziąć, czy od jutra rana skoro 2 tabletki na dobę??Pomoże któraś?:)

Między mną mężem jest 5 lat, ja kwiecień 86, on luty 81:)

Coś wyczytałam o broszurce którą sobie wysyłałyście, mogę dostać również? :*

Agacynda, jak się robi sos cytrynowy?:)
Sailor, ja z dwa razy robiłam ruskie, ale coś mi nie wychodzą :/...a uwielbiam! ja robię dziś leczo, w sumie robimy bo zawsze w weekend gotujemy razem:)

Aguś możesz pod razu. Ja tak zaczęłam. Brałam sobie z rana po wstaniu np o 7 i o 7 wieczorem :-)

Leczo było w czwartek :-) a co do pierogów też mi różnie wychodzą ale się nie zrażam dzisiaj wyszły jadalne :D

reklama
Agus ja robie sos na bazie smietanowego sosu. W garnuszku roztapiasz 1/4 masla, jak sie rozpusci to dodajesz 250ml smietanki 30%, delikatnie zagotowujesz, scierasz skorke z calej cytryny i dodajesz do sosu i na koniec sok z polowki cytryny. Mozna dodac troszeczke soli i pieprzu. :-) ja czesto ten sos robie do makaronu i posypuje makaron parmezanem. Tez pycha. Ale dzisiaj mam faze na kurczaka z tym sosem i do szparag pasuje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry