ja już po obiadku. pogoda u mnie tez się zepsuła..i pada!!! osz...a ja myślałam, ze może grila zapalimy a tu masz

dziewczyny ja jestem rocznik 90 a mąż 87, więc mniędzy nami 3 latka różnicy
Mynia_82 nieregularne @ mam przez odstawienie tabletek anty. nie mogę się doczekac kiedy wszystko wróci do normy
sailor_moon dobre masz nastawienie do tych staranek. jak się nie udało to wracasz do "roboty" super;-)
kinga85 wiem, że jestem jeszcze młoda. niekrórzy uważaja, że mam czas na dziecko. tylko, że ja zawsze pragnełm miec rodzinke. dzieci to dla mnie wszystko. kocham je....
czarni to mnie kobieto pocieszyłaś z tymi bezowulacyjnymi cyklami... eh...ja to mam wiecznie pecha w życiu. tylko nie wiem czy to cos da jak pójdę do lekarza. bo te nieregularne @ po tabsach są. a Tobie co lekarz przepisał na ten nieregularny cykl?? i ile czasu Twojemu organizmowi zajęło powrócenie do wcześniejszego stanu??
kurcze Wy tu mówice o bezowulacyjnych cyklach, a mi się bliźnięta marzyły po tabletkach

(choc wiem, że to prawie nie możliwe). przy tym okresie to jestem taka głodna. idę chyba po ciasto