reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Czarni, piękna ta Twoja dziewczynka :) sweeetttt:*

Patrzę sobie na listę i jedno nie przemawia bysmy zaciążyły...te które zajdą znikają z forum :/ ...buuu

co do teściów i rodziców, to mam bardzo fajną rodzinkę, lubimy się, żyjemy bez konfliktów :) ale dobrze że oddzielnie. My już na swoim w krk, rodzice w opolskim,teściowie na śląsku. Dobrze że jest autostrada :) szybko można trasę pokonac.
Żona brata mojego P rodzi na dniach. drugi chłopak będzie. Coś czuję że u nas tez może byc chłopak. Mój P na 2 braci, jego brat dwóch synów...ale niech bedzie :p

Ja tam jak zaciąże to będe pisać na 2 razy tu i tam :D Mam nadzieje, że ten wątek stanie się martwy, bo wszytkie w końcu zaciążymy i później zalożymy wątek Po starankach, po porodach, już z dzieciaczkami czy coś podobnego

nie kropko nie chodzi :)
ja ją wole mieć przy sobie....
nie mam parcia jak sąsiadki oddania dziecka do przedszkola by sie go pozbyć :/
I ona raczej przedszkolna nie bedzie....
drugie to juz raczej tak.... ale to wszystko czas pokaże :)
A co do kawalerów nie moge sie juz doczekać sama jestem ciekawa i z chęcią pooglądam :D

Haha będziesz selekcje przeprowadzać?? :p Ten ma zakrótkie nogi, tamten zadługi nos, ten za rzadkie włosy hahhaha :-D:-D podanie i 3 zdjęcia a co, niech wiedzą, że starają się o prawdziwy skarbek :)

A co Ty Czarni robisz, że ma takie włosy :szok:.
Moja ma strasznie błogie takie do ramionek ale bardzo bardzo cieniutkie i teraz zauważyłam, że zaczęły jej wypadać ale to pewnie przez te choróbsko.

A ja zaraz pracę kończę jeszcze pół godzinki i zmykam. Taka słaba jestem, gardło boli pewnie mnie mała zaraziła do tego jeszcze te noce nie przespane ale z drugiej strony już takie małe przypomnienie jak to wstawało się co chwila przy maleństwie ;-).

reklama
Do góry