reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
ja byłam szczepiona ale ze względu na studia:)

Królewna ja chodzę do Radeckiej i jestem baaaaaaardzo zadowolona:)

a teraz muszę się Wam pochwalić... bo pisałam kilkakrotnie o mojej walce o staż/pracę... no i udało się!!! prawdopodobnie od poniedziałku zaczynam w szpitalu pediatrycznym na stanowisku rehabilitanta:] <jupi>
ale się cieszę!! póki co na 4 miesiące, później zobaczymy, jeeeeeeeee.....:)
ale staranek i tak nie przerywamy, najwyżej po tych 4 mc będę dbać o swoją fasole zamiast cudze dzieci;)
w końcu jakaś pozytywna informacja...

Sihaya gratulacje.
Ja w pracy miałam ludzi a teraz na razie cisza. Muszę wybrać tapetkę do Oliwki pokoju. A dzisiaj po firany skoczyć.
Jeszcze @ nie mam, cycuchy nadal dają o sobie znać chyba to wszystko przez pracę i przeprowadzkę tak się dzieję, jutro pójdę chyba do gina żeby dał mi na wywołanie coś i na wyregulowanie. Może jakoś to pomoże :). A w piątek o 19 wyjeżdżam na szkolenie.

sihaya: gratulacje :) a to gdzie w szpitalu masz ten staż? w prokocimiu? :))
a gdzie ta pani doktor przymuje ? i z jakiego szpitala jest? i czy droga jest? :D jakbys mi mogła napisa tu czy na priv :)

ja w sumie mam swojego lekarza, aczkolwiek jesli zajde w ciąże to nie chce rodzic juz w tym szpitalu gdzie on pracuje ;[;[ dlatego szukam alternatywnego lekarza z innego szpitala ;p no i cena tez wazna jest, bo moj jest bardzo fajny n aprwde i niedrogi, ale ten szpital mnie juz odrzuca na starcie ;/

Jej ile jest tych tapet dla dzieci przeróżne normalnie nie wiem na którą się zdecydować.

hehe :D ja tez czegoś szukam juz do pokoju małej, chociaż chatka jeszcze nie stoi ;d ale potem na szybko nie bede wybierac :p
ale narazie nie moge znaleźć odpowiednich mebli ;[;[ moze masz jakies fajne na oku? :)

Dzień doberek, witam wszystkie :) Ja dopiero wstałam, kurde nie wiem co się dzieje ze mną... Jak przed 9 się obudziłam, to miałam tak oczy zaklejone, że szok i głowa ciążka była, więc poszłam dalej spać.

Aguś jak tam wyniki betki??? Pisz nam szybko co i jak???

Ide się pozbierać, Bożeee znowu pół dnia zmarnowane...

reklama
sihaya: gratulacje :) a to gdzie w szpitalu masz ten staż? w prokocimiu? :))
a gdzie ta pani doktor przymuje ? i z jakiego szpitala jest? i czy droga jest? :D jakbys mi mogła napisa tu czy na priv :)

ja w sumie mam swojego lekarza, aczkolwiek jesli zajde w ciąże to nie chce rodzic juz w tym szpitalu gdzie on pracuje ;[;[ dlatego szukam alternatywnego lekarza z innego szpitala ;p no i cena tez wazna jest, bo moj jest bardzo fajny n aprwde i niedrogi, ale ten szpital mnie juz odrzuca na starcie ;/

staż mam na strzeleckiej w dziecięcym:)
o radeckiej napisze Ci na priv żeby nam tu dziewczyn nie zanudzać;)

Do góry