reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
nie zostawiam ja cały czas jestem :D
ale jednak nie poczytam :/
bo musze miec zapalone duze swiatło a takiego o nie mogę miec bo moje dziecko dzis 19 15 poszła spac i jak sie przebudzi i zobaczy światło to juz koniec :/
a wiec bede zaglądac ale najlpeirw musze zjesc bo strasznie mnie ssie a brokułkę robie wiec jeszcze chwila
jak zjem to z łuzeczka bede pisac :p

Kochane mam już wynik prolaktyny 11,14ng/ml norma 1,9-25,0 ng/ml czyli w normie tak????

Niestety coś się podniósł wynik na TSH kurcze :no::no::no: 3,96 a norma do 4,0 hmmm no nic już sama nie wiem co ze mną nie tak... wszystkie zachodzą a ja nic nic nic i tylko załamka :(((

Czekam tylko na owu i idę zrobić jeszcze na ten progesteron wynik... zobaczymy co i jak wyjdzie...

W sumie to martwi mnie ten TSH ale gin mówił bym się tym nie przejmowała bo nawet jak by było 4,0 to nie oznacza, że się ma niedoczynność więc głowa do góry niby... choć mnie to martwi.

Niestety również jak K@tia mam coraz mniej czasu na BB ale będę tu zaglądać jak tylko będę mieć chwileczkę kochane moje bo nie można bez Was żyć :) :-):-):-)

Prolaktyne masz super, a co do tsh to ja miałam na samym początku trochę powyżej 2 i gin kazała mi zbić, że w czasie starań lepiej jak jest w okolicy 1, że łatwiej o ciążę wtedy; przepisała mi euthyrox i rzeczywiście mam w okolicy 1 teraz.. a czy to pomogło.. na razie II brak ale mam nadzieję, że wie co robi:)

Prolaktyne masz super, a co do tsh to ja miałam na samym początku trochę powyżej 2 i gin kazała mi zbić, że w czasie starań lepiej jak jest w okolicy 1, że łatwiej o ciążę wtedy; przepisała mi euthyrox i rzeczywiście mam w okolicy 1 teraz.. a czy to pomogło.. na razie II brak ale mam nadzieję, że wie co robi:)

Kochanie a powiedz mi ... zbiłaś na ok 1 te TSH i już nie bierzesz leków... tylko kontrolujesz czy dalej bierzesz????

to smacznego Czarni:) ale Ty się zdrowo odżywiasz... ja to właśnie konsumuje z m chipsy:| bo sobie zamówił do meczu;) ale dzień wolny od oczyszczania mam nadzieję nie zaszkodzi;)

Bzibziok co tam u Ciebie? tak się ostatnio zastanawiałam, jak pisałaś, że mamy podobne upodobania... z którego sierpnia jesteś?;>

Karola biorę dalej i robię co jakiś czas badania - póki co niezmiennie utrzymuje się w granicy 1:)

Dominika ja biorę folio tzn. kwas foliowy z jodem(z jodem dla tarczycy i tego tsh mojego) i do tego wiesiołek; reszta witaminek w formie warzyw, owoców i koktajli:)

a wcześniej brałam też femibion natal 1:)

Ostatnia edycja:
reklama
karola a Ty sama tak zdecydowałaś czy to Twój gin??
ja obecnie biore tylko folik bo po tym co gin mi przepisała czyli femibion natan1 trochę mi sie przytyło...
no ale myśle sobie, że jak już będą II krechy to mogę jeśc wszystko i wygladac jak szafa trzydrzwiowa:-D
ponoc kwas foliowy najważniejszy. tak?

Do góry