reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
agnieszka trzymam za Ciebie/Was kciuki!!! wierzę, że to fasolina! też widzę kreskę. bedzie dobrze:*

kinga witamy:* wszystkiego bobrego z okazji urodzin. samych radosci w życiu i spełnienia najskrytszych marzeń:*

odezwę się potem. siedzę teraz w ogrodzie i się byczę na leżaku:-D

hej :) wpadłam tylko na chwile :)
Agnieszka ja na Twoim miejscu juz bym sie cieszyła :p
specjalnie dla Ciebie załączam moje testy: pierwszy i ostatni robione 10dpo z popołudniowego moczu, a środkowe robione na drugi dzien rano :)
to u Ciebie i tak ładnie widać :)

Królowo dziękuje za testy ;)
Bardzo chce się zacząć cieszyć , jednak poczekam jeszcze trochę te 3 dni, bo mi zawsze 15 -ego dnia po owu przychodzi @ dzisiaj mam 12 , test powtórzę chyba za 3 dni w dzień spodziewanej @

Oj dziewczęta ja dopiero odżyłam trochę, dobrze że mąż dziś dopiero na 18 do pracy to mogłam odleżeć swoje :)
Mynia ale masz przywileje, normalnie kartę vipowską powinnaś dostać ;) dobrze że wszystko w porządeczku teraz tylko czekać i się nie przemęczać
domik zazdroszczę apetytu bo ja od wczoraj nic przełknąć nie mogę spokojnie a głodna chodzę jak wilk ale i tak wygnałam mężowego do sklepu bo masła orzechowego mi się zachciało :eek:nie jadłam chyba z 10 lat ale co tam najwyżej przeboleję nad klopem ochota jest większa ;) a co do wagi to tylko się cieszyć ja w pierwszej ciąży 18kg przybrałam na szczęście 2 m-ce po porodzie miałam już 2kg mniej niż przed ciążą a później znów trochę przybrałam ale to już na własne życzenie :/
kejtis :*
Kinga85 najlepsze życzenia urodzinowe oby spełniły się Twoje marzenia i przed Tobą były same radosne chwile!

Agniesiu ja też miałam taką kreskę, może nawet bledszą i byłam w ciąży...Nie udało mi sie niestety jej utrzymać no ale to inna para kaloszy. Ogólnie powtórz za 2 dni i jeśli bedzie trochę mocniejsza to możesz powoli zacząc sie cieszyć a ja Ci pogratuluję!!!:-)

Moje drogie... cichutko się cieszymy i trzymamy kciuki za betkę jutro, bo chyba się udało!! Jest druga krecha:szok:

Agnieszka, też mam wątpliwości, ale chcę myśleć pozytywnie, trzymam kciuki za Ciebie również :*

DSCF7850.jpgDSCF7851.jpg

teścik Pepino 10mlu, 11-12 po owulce

reklama
Do góry