reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

witam kolejną nową mamuśkę :)

ewelka-nie byłam dziś u ortopedy-jutro śmigam,bo dziś były inne ważne sprawy :/

babole jedne-od wczorajszego wieczora znów do nadrobienia kilka stron-już się gubię co i jak ;p

kachaa87-Ty już po 5 dniach klikasz na forum a ja po porodzie prawie 2tyg leżałam z małym w szpitalu ze względu na żółtaczkę:/ ale poród miałam szybki-3godz z haczykiem i wsio :D

młody śpi więc nadrabiam co naskrobałyście ;p bo potem do wieczora czasu brak :/

reklama
Patrycja wykasuj moje dane z posta w cytacie i pod:) nie chce na ogolnym zostawiać swoich danych:))
z gory dzieki.
ide makaron gotowac bo młody niedługo wstanie:)

Dzizasss kobiety opanujcie się z tym pisaniem :p ja jutro na 10 godz do pracy idę to przecież w życiu tego nie nadrobie... :D

Ostatnia edycja:
ja tez dzis mialam duzo do czytania:)

źle sie czuje, nawet nie moge sie położyc, bo mały ma ciężki dzień, właśnie wali samochodem o podloge bo chce wyciagnac baterie:/

nie potrzebuje ktoras sandałków rozmiar 21 dla dziewczynki? nowe. sprzedam za grosze bo zalegaja w szafie
a co czytałaś ciekawego?:-D ja sie zabrałam za ostatni tom zmierzchu na początku z ciekawości czym się to ludzie zachwycają ale potem się dałam porwać:-D mój też ma zły dzień ale chyba przez choróbsko:( No a Twój synek jestpewnie zdania po co w samochodziku baterie:-D a co do sandałków niestety nie mam córuni:-D

Czesc laski
Kachaa ja tez witam i zazdroszcze porodu - nie to zebym tesknila -ale sprintu pushowego .)
Kasiorek ale mnie rozbawias
Martilla napewno nadarzysz
Moje dziecie to terrorysta - nie mam juz sily
Zrowka zycze tym szczegolnie kt teraz teo potrzebuja

ps widze ze niektore w nocy se poszalaly a ja sie meczylam bo nawet PAN mi sie nie przysnil

reklama
Chcialam napisac ze ja jastem zarowno na nK i FB ale nie mam czasu wiec dziekuje za zaproszenia i prosze o jeszcze ( Paulla ciebie rowniez ) albo jak ktos mi sie wyswietli znajomy znajomyego czy jaoks tak to w ciemno wysle ... Laski bede wskakiwac jak mala mi da chwile luzu bo jak narazie nie wie sama czego chce - srajda mala...
PS ale mam
kupilam dzis malej pierwszy sloiczek mieska - indyk - specjalnie do pl sklepu pomaszerowalam - fjut sprzedal mi 4 miesice przeterminowane

Do góry