• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

stosunek przerywany wielokrotny

Cześć !
Ok dzień przed owulacją doszło do stosunku przerywanego, 3 razy pod rząd. Odstęp czasu był naprawdę niewielki, może minuta. Chciałam się dowiedzieć czy szansa na ciąże nadal jest duża jeżeli do wytrysku nie doszło w środku ? Czy to, że partner zaraz po finale zaczynał od początku zwiększa szansę na ciążę ?

Uprzejmie proszę- bez linczu. Wiem, że stosunek przerywany nie jest formą antykoncepcji, ale chciałabym wiedzieć jak bardzo szanse wzrastają- przy tej, konkretnej sytuacji.

reklama
Rozwiązanie
Wiesz, to zależy czy miałaś owulacje, czy nasienie dostało się ostatecznie do pochwy, wiesz jest jeszcze preejakulat przed wytryskiem... sprawdzaj sobie płodne dni np testerem ze śliny, te są najfajniejsze bo wielokrotnego użytku, ja mam afrodytę już długo i się sprawdza. Zacznijcie się starac jak będziecie pewni decyzji, bierz witaminki :)
reklama
Wiesz, to zależy czy miałaś owulacje, czy nasienie dostało się ostatecznie do pochwy, wiesz jest jeszcze preejakulat przed wytryskiem... sprawdzaj sobie płodne dni np testerem ze śliny, te są najfajniejsze bo wielokrotnego użytku, ja mam afrodytę już długo i się sprawdza. Zacznijcie się starac jak będziecie pewni decyzji, bierz witaminki :)

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry