• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Studia a urlop rodzicielski

Morphi

Fanka BB :)
Nie znalazlam nigdzie wątku o studiujących mamach. Czy sa tu jakies? Mam takie pytanie, jestem w drugiej polowie urlopu macierzyńskiego (rodzicielskiego), studiuje zaocznie, czy istnieje jakas szansa na zmniejszenie godzin praktyk studenckich ze względu na urlop macierzyński? Mam 320h na semestr, obecna sytuacja covidowa sprawy nie ulatwia i po prostu nie dam rady wyrobić tyle godzin i pogodzić tego z opieka nad córka.

reklama
Nie znalazlam nigdzie wątku o studiujących mamach. Czy sa tu jakies? Mam takie pytanie, jestem w drugiej polowie urlopu macierzyńskiego (rodzicielskiego), studiuje zaocznie, czy istnieje jakas szansa na zmniejszenie godzin praktyk studenckich ze względu na urlop macierzyński? Mam 320h na semestr, obecna sytuacja covidowa sprawy nie ulatwia i po prostu nie dam rady wyrobić tyle godzin i pogodzić tego z opieka nad córka.
A pracowałaś podczas ciąży w zawodzie, albo przybliżonym zawodzie ?

Możesz wziąć urlop dziekański i praktyki realizować podczas urlopu albo podczas dziekanki opiekować się dzieckiem a praktyki realizować, kiedy dziecko będzie w żłobku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry