Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mi tez ciagle zimno jest ale moze dlatego ze schudlam 1 kg bo niechce mi sie jesc zbytnio a predzej to jadlam co popadnie zanim zaszla a teraz od slodkiego mnie odzruca ale to bobrze bo i tak mam nadwage wiec niemoge w ciazy za duzo przytyc bo w ciazy z corcia to sobie nic nieograniczalam i przytylam 28 kg .....wiec teraz jem zrdowo DLA DWOCH a nie jak kiedys ZA DWOCH
to sie nazywa kobieca intuicja ja tez tydzien przed terminem @ juz pisalam kobietkom na staraczkach ze sie napewno udalo bo to czulam poprostu jakos podswiadomie niektore kobiety to poprostu czuja i test jest dla nich tylko formalnoscia :-)
ale bedzie zdziwiony jak do domu w styczniu przyjada3 dzidzie ale pewnie pojawia sie w grudniu to bedzie taki wyopasiony gwiazdor :-)
Witajcie Kochane
Milo nie byc juz "najmlodszymi" w grupie ;-) Zycze wam jak najmniej niepowodzen i dolegliwosci a jak najwiecej radosci. Fantastycznych 9 miesiecy!!
ps. Blondi80 wasz watek jest juz moderowany wiec nie masz co sie obawiac o balagan:-)

zostało mi jakieś 6-7. ale nie objadałam się - nawet bardzo mało jadłam, poza tym 0 słodyczy, ciasta, ciastek - nic, bo miałam cukrzycę ciążową... także to raczej u mnie genetyczne, ale mam nadzieję, że tym razem tak nie będzie...

Witam wszystkie przyszłe mamusie
Chciałabym się dołączyć, czy mogę?Ja dwie kreseczki zobaczyłam dokładnie tydzień temu chociaż wcześniej czułam, że jestem w ciąży ale jakoś bałam się sprawdzić żeby nie zapeszyć. Z mężem jakiś czas się staraliśmy poza tym mój gin powiedział, że mogę mieć problem z zajściem w ciąże a tu poszło szybciej niż myśleliśmy
Teraz czekamy na nasze pierwsze słoneczko.
Obecnie jestem na przełomie 5 i 6 tygodnia (z bety wychodzi 6 a z moich obliczeń 5), w przyszły piątek mam wizytę u lekarza więc się wszystko wyjaśni. Ja czuje się świetnie jak na razie zero dolegliwości ciążowych i mam nadzieję że tak zostanie.